mandag 4. februar 2019

Første innlegget i 2019 - lean på min måte


Hei og god et riktig godt nytt år!

Jeg har startet friskt i januar 2019 med å få orden her hjemme. Jeg har alltid vært organisert av meg  og jobber best når det er orden og system på ting. Men det jeg ønsker, er å bruke mindre tid på å rydde.
Jeg ønsker meg faste plasser og et enkelt system som kan  holdes i hverdagen. Jeg er veldig flink til å holde orden når jeg har god tid  men så detter det ut i helgene og når det skjer uforutsette ting.
Jeg har også oppdaget det at når mandagen kommer så bruker jeg store deler av dagen før jeg skal på jobb med å rydde etter helgen.
Jeg har studert Internett for tips og ideer, og jeg har lest meg opp på flere metoder for å holde det ryddig. For det er her svakheten min ligger. Jeg blir super gira når jeg starter prosjektet og huset er super organisert og jeg vet hvor alle tingene er men så detter det litt ut ettersom tiden går.Viktige papirer hoper seg opp på kjøkkenbenken isteden for å bli satt inn i permene med en gang, kjøleskapet ser skikkelig digg ut dagen etter jeg har ryddet og vasket det men når uken er omme ser det ut som det har vært krig der inne.
Og vaskerommet det ser helt fantastisk ut tidlig i uken mens når fredagen kommer må man måke seg vei innimellom skittenrøyskurver, vinterklær og poser med papp og tomflasker. Slik kunne jeg ha fortsatt  i det uendelige.

Nå ønsker jeg å få gang på et system som funker i det lange løp. Og etter å har brukt tid på å studere mine og familiens vaner holder jeg nå på å lage en plan. Hvis den følges (som for min del må inngå i de daglige rutinene) bør jeg ikke trenge å rydde hele huset før jeg kan ta helgevasken når det nærmer seg helg. Og det beste av alt når mandagen kommer kan jeg bruke den på andre ting enn å rydde etter helgens utskeielser.Jeg har et par timer igjen til jeg må labbe til jobb. Det regner og snøen er på vei til å smelte bort. Det er skikkelig ukoselig ute men heldigvis er det veldig koselig på jobb. Det er en fin plass å tilbringe mandags kveld. Frem til da skal jeg begynne å ta ut av oppvaskmaskinene etter gårsdagens familiemiddag og  sjekke kjøleskap for hva vi trenger den kommende uke. En ting som inngår i min nye rutine. Skrive Handleliste og planlegge middager for den kommende uken.

Klem:O)

1 kommentar:

  1. sew-in hairstyles Hair Weave and style your new hair however you want (curl, straighten, braid, wrap, wear a scarf, etc.), but stick to the tools and products recommended by your hairdresser if you have a synthetic weave hair weave. Does a sew in weave help with hair growth? It won’t promote speedy hair growth, but it will protect your hair from the external influence, virgin hair as well as keep.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)