torsdag 7. februar 2019

Bilder fra vårt hus


Siden jeg ikke har vært den flinkeste til å oppdatere bloggen ( prøver å endre på det fra 2019) så legger jeg ut bilder fra hjemmet vårt her. Noen bilder har blitt vist før mens andre ikke.
Flere av bildene finner du også på instagram, hvis du er der. Hvis du ønsker å følge meg finner du meg som prinsesseelin.

Noen bilder har blitt tatt før mars 2018, da vi pusset opp stuen vår ( ser det på tapetet).
Jeg skal ta nye bilder av huset og hagen for det var en av tingene som ble fikset opp i fjor.

Hagen har har blitt så fin . Før var hagen over to platåer med plen som ikke ble brukt til noe, mens nå har vi en kjempestor hage over ett plan. Og den har blitt veldig bruksvennlig. Plenen er lagt, murer oppe og nytt gjerde er på plass - nå dette året skal det plantes.Her skal jeg finne meg litt te, sette på en maskin med klær og så legge meg litt på sofaen. Influensaen har kommet i hus og jeg kjenner at jeg skal ta det rolig i dag.

Ha en fin torsdag! 

1 kommentar:

  1. I really enjoyed looking at the pictures of your house! It's beautifully designed and looks so cozy. The natural lighting is fantastic. By the way, have you considered enhancing the aesthetics of your home further? If you ever think about improving your personal space, you might also want to explore Eyelid Bag Surgery Dubai to rejuvenate your appearance and feel even more confident in your lovely home!

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)