torsdag 14. februar 2019

Vår i luften og vår i hjemmet


Hei og god Torsdag! 
Bildene i dag her på bloggen, ble tatt her om dagen. Da det var klar himmel og sol. Det er jammen en uforutsigbar årstid vi er inne i nå. Den ene dagen har vi regn og tåke å nesten ikke dagslys mens dagen etter er det sol, blå himmel og skikkelig vår ute. På denne tiden av året lengter jeg virkelig til våren, varmen og lysere dager.

Spesielt på dager med regn og gråvær  prøver jeg å skape vår stemning inne, med å kjøpe blomster som jeg forbinder med våren. I dag fant jeg de første påskeliljene på den lokale butikken. Et par potter med påskeliljer fikk bli med hjem. Påskeliljer - Jeg synes nesten påskeliljer er finere rett før de springer ut enn når de har sprunget ut. Jeg elsker grønne planter og påskeliljene har liksom den rette friske grønnfargen.


Andre ting som jeg pleier å gjøre for å få frem litt vår følelse er å  bytte ut tekstilene. Putetrekkene på  sofaputene, bytte ut vatt tepper og pledd. Da velger jeg gjerne farger som lyseblått og hvitt.
En annen ting som jeg gjør for å få mer "luft" i interiøret er å ta bort pynteting. Da plukker jeg bort pynt som  jeg liker å ha fremme om jul/vinter, bytter til lysere ting og lage stilleben som gir fornemmelse av lysere tider. Og en gjenganger her i huset er skjell. Stilleben med skjell. Jeg elsker skjell.
Nå glemmer jeg helt bort tiden og må få gjort de siste tingene her hjemme før det er jobb. Siste vakt før helg. Vi snakkes!

Klem fra Elin :O)
1 kommentar:

  1. Så koselige å dumpe innom bloggen din plutselig! Besøkte den ofte då eg var innom bloggen til Emmeline, så synd at den stoppa! Du lager så koselige innlegg om huset og kvardagen din, fortsett med det! Har bloggen Oline (quilt) og Two, men lenge sidan innlegg der dessverre. Bruker Instagram mykje no til naturbilder, @olinesine. Ha en fin vår, kikker nok innom igjen. Mariann

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)