torsdag 10. november 2016

Ugly christmas sweather in da house...

Nå kunne jeg hatt skrevet ...det blir ikke jul uten.... men det er feil. Det blir fint jul uten men denne julen har jeg kjøpt inn genene til hele familien.
I fjor var de utsolgt før jeg fikk tenkt tanken, i år har jeg vært ute i god tid. Jeg lette land og strand i fjor etter butikker som ikke var utsolgte.

I går kom pakken med julegenserne og jeg har lagt dem bort, klare til bruk på lillejulaften.
De  hadde de riktig nok bare gensere til mennesker, så jeg jobber enda med å finne en genser til Linus ( Linus bruker klær fordi han fryser og ikke av forfengelighet) Og hvorfor ikke ha lik genser som resten av familien. Det er jo jul og han er familie.






Her har juleforberedelser startet...ikke slik som synes men slike ting som jeg liker å få orden på et par ganger i året....en gang i løpet av sommeren og en gang før jul. I går var det klesskapene som ble ryddet og ordnet i . Det er er utrolig kjedelig ting å gjøre men du verden så deilig det er når det er gjort.
Hele uka har jeg tenk å vaske vinduer men hele uka har det vært frost og fint vær. Jeg gleder meg ikke til regnet kommer men jeg ser frem til å kunne titte ut av vinduene på dager med sol ( noe som jeg ikke kan nå på grunn av høstens skitt som har lagt seg som et heldekkende teppe over dem)

Nå er det kaffen som venter før 
resten av huset står opp.
Klem:)

3 kommentarer:

  1. The history of reshaping watchmaking by rolex replica sale case. It mark design watchmaking aesthetics, the Chronomatic Calibre 11 innovative giant that, and Square case blue, bold - it started in 1969, is equipped with rolex replica uk rewind Chronograph Automatic it first new era of. Watches TAG Heuer, spend real cash of many, there is a replica watches sale buy spend the best hotel much less Heuer. Replica watches uk at an affordable price no different, but from the real enemy of them. They have the same appearance, weight, and feel. Longines replica watches wearing it, because while senior Japanese watch, you will be chic famous. T-Mobile Touch rolex replica sale build changed the face of the watch brand, Tag heuer, see if it is the story of the world 00 years. As a buyer, in the top of the world, however, people in rolex replica company in the market, it is a watch company in rolex replica sale too depending on the brand Swiss watch company Tag heuer watches, Tag heuer years.

    SvarSlett
  2. very beautiful and so lovely work :) i like your good idea ,Thanks for the inspiration!

    ดูหนัง

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)