fredag 4. november 2016

Kjøkken, juletanker og fredagHei og god fredag! 
Her har det gått i ett og plutselig var det bare 3 dager til julemarkedet på søndag. Jeg har vært ekstrem flink dette året og forberedt meg godt, så allerede nå har jeg det meste under kontroll og dagen skal brukes til å få orden her hjemme.
Jeg  skal få unna helge vasken, nedover å handle inn til helgen og bake litt til i morgen. Vi er en stor gjeng som skal opp å stelle til i westernbyen i morgen og det er alltid godt med noe å spise til kaffen. 

I dag kommer også en elektriker for å gjøre de siste tingene her på kjøkkenet. Noe som er bra for vi har litt småting igjen før vi kan si oss helt ferdig. Fuging av fliser, henge opp lamper over kjøkken øy, koble til stikk kontakter over kjøkkenbenker og  til slutt lister. Jeg må innrømme det at jeg har den siste uken begynt å tenke jul her hjemme. Kanskje litt tidlig men jeg har blitt så inspirert av utstillere på julemarked, Internett, instagram osv at det er ikke fritt for at det dukker opp en tanke eller tre når det kommer til jul her i hjemmet. 

Jeg gleder meg til desember, jeg gleder meg til å bake på det nye kjøkkenet vårt og jeg gleder meg til å dekke fine bord på det nye kjøkkenet vårt. Jeg gleder meg til å drikke kaffe tidlige morgener i desember ved kjøkkenbordet mens jeg spiller julemusikk, spiser mandariner, brenner adventslys og planlegger dagens aktiviteter. 

Desember er en koselig tid!


Jeg ønsker alle der ute en vakker fredag 
og hjertelig velkommen 
til julemarked på søndag!

3 kommentarer:

 1. Så flott kjøkken da!
  Her tenkes det også på Desember.
  Hvordan kan man la være ;) Så mye kos altså,gleder meg jeg også.
  Ha en god søndag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Hi Guys this is very wonderful site.I am very likely to this site.i have more information from this site thanks for sharing
  หนังการ์ตูน

  SvarSlett
 3. is quite a demand for fancy color sapphire too. Black sapphire is a rarity, and since it is opaque, it is cut en cabochon. Small needle-like rutile inclusions are known to result in attractive chatoyancy in the form of a 6-rayed asterism. The effect is best seen when viewed under a strong direct light source. Black star sapphirefrom Thailand is known for its.
  mens watches
  cheap jewelry
  womens clothing

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)