mandag 31. oktober 2016

Utstillere, gratis lodd og halloween


6 dager igjen til julemarkedet og i går var jeg opp i Westerenbyen å ordnet litt til helgen. Litt rydding, flytting av bord og planlegging. I fjor hadde vi bålrigg i tilegg til bål på grillene og jammen tror jeg at vi må ha det i år også for det blir så god stemning av slikt.

Jeg har samlet bilder fra flere utstillere...jeg har fått noen , tyv lånt noen og funnet noen gamle men det er jo bedre å tilgivelse enn tillatelse.Hadde jeg skulle postet bilder av alt det utstillene kommer med, hver eneste ting - ville jeg nok kunne postet bilder i en måned fremover... jeg har plukket litt og så får resten være en overraskelse.

Uken blir travel med jobb, møter og forberedelser til helgen. I dag skal jeg ut å plukke granbar og einer...Pynt må vi ha på et julemarked. Det trenger ikke alltid være så mye men litt grønt og rødt hører med. Det blir nesten ikke jul uten.I fjor hadde vi gratislodd til alle som vill ha. De ble delt ut i inngangen. Det er en fin måte for oss å holde kontroll på hvor mange som besøker julemarkedet. Så det har vi bestemt at det skal vi ha i år også.  Premiene er levert fra alle utstillerne og med 50 utstillere så blir det 50 gevinster som skal loddes ut på slutten av dagen. 

Når vi fikk talt igjennom hvor mye lodd som hadde blitt delt ut og da fikk alle som kom 1 hver kom vi frem til at det hadde blitt delt ut 2390 lodd. Tek det så mye mennesker som tok turen opp på Løedamens julemarked. 


Jeg må stikke, kaffe, planlegging venter og så er det jo Halloveen -  og vi huser for tiden en 10 åring som skal gå fra dør til dør sammen med klassevenninnene i kveld. 

Ha en fin fin mandag 

3 kommentarer:

 1. A large number of these kind of reproductions linked with hublot replica uk are frequently effectively planned equally exclusive wristwatches linked with Rolex. You'll find the ideal one fake rolex sale for anyone in keeping with versions qualifying measures. You'll find the actual these kind of reproductions besides 1st wristwatches linked with rolex replica uk should be equivalent using definitely seems to be, exceptional, style besides alleviate. Either cartier replica offer equivalent entire achievement which will anyone ideal. Normally the one adjust you could learn is often it can be selling price. Undoubtedly, this specific bogus rolex replica uk linked with Rolex are frequently quite far more cost-effective in contrast to from the 1st wristwatches linked with Rolex. And this can be between the rolex replica uk reasons the actual these kind of reproductions are generally exceptionally noticeably favourite a large number of nightime.

  SvarSlett
 2. very beautiful and so lovely work :) i like your good idea ,Thanks for the inspiration!

  ดูหนัง

  SvarSlett
 3. Hi Guys this is very wonderful site.I am very likely to this site.i have more information from this site thanks for sharing
  หนังการ์ตูน

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)