lørdag 19. november 2016

Julestemning uten julepynt


Denne uken har fløyet avsted og plutselig så var det lørdag og jeg har nesten ikke hatt tid til å være innom bloggen hele uken.

Dette året har jeg planlagt å være ute i  ekstra god tid. Jeg har en ide om å bruke desember til hyggelige ting og selv om jeg synes julegavehandel er hyggelig, synes jeg ikke det er så hyggelig å gå på fullstappede kjøpesentere når jeg kan være hjemme å bake pepperkaker, lage sjokoladekonfekt eller sitte å drikke gløgg mens jeg ser tv.

Jeg er nesten ferdig med julegavene og skal heller bruke desember til å pakke dem fint inn med hjemmelagede merkelapper. Slikt kreativt små pyssel synes jeg er koselig å sitte å gjøre ved kjøkkenbordet tidlige morgentimer.

Litt etter litt kommer det frem små ting som for meg er jul. Som den gamle vekten min,  norgesglass, mandariner i den grønne skålen som jeg har arvet etter mormor og røde epler.
Jeg har gått til anskaffelse av noen svibler dette året - hvite. Har hørt at de skal være litt mildere i lukten enn rosa og blå. så da prøver jeg meg og så ser jeg når mannen begynner å nyse...

Mens dere ser bilder fra kjøkkenet vårt, så skal jeg gå i gang med å lage kylling nuggets... som sammen med pommesfritz er hovedretten her i hjemmet i kveld.


Klem fra Elin:o)

1 kommentar:

  1. Pretty projects and great idea,Thank you for the tutorial and for sharing !

    ดูหนัง

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)