fredag 28. oktober 2016

Utstillerne ved Løedamenes julemarkedet

Bilde: Marit Sjølyst

Om en liten uke så braker det løs... Det er julemarked og starten på juleforberedelsene for min del.
Nå har jeg tenkt jul, utstillere og julemarked for andre siden i sommer,så det skal bli godt å begynne å planlegge mine egne juleforberedelser.
Jeg har sittet siden august og plassert utstillere etter hva de selger -ikke for nære andre med samme type varer, passe på at de som ønsker det skal få stå sammen eller stå på samme plass som i fjor. Spredd utstillere rundt slik det skal være spennende for besøkende å gå fra hus til hus og utstilling til utstilling.
Jeg har flyttet gamle utstillere inn og ut igjen etter som ønskene har tikket inn på meldinger, klødd meg i hodet, drukket et utallig antall kaffekopper mens jeg tatt bort alle utstillerne og startet på nytt igjen - minst 50 ganger. En spennende men krevende kabal.
Nå tror jeg at det er klart. (...Hvis ikke det skulle dukke opp en ny utstiller som er for spennende til å ikke ta med.)

Utstillerne er fantastiske mennesker som virkelig brenner for det de gjør. Enten de driver en nisjebutikk eller har dette som hobby. Noen bruker kreativiteten som hjelp til selvhjelp i hverdagen mens andre er bare født med gode og kreative ideer og bare må få dem ut i form av keramikk, tråd, tre eller tekstiler.
Fremover mot julemarkedet kommer jeg til å publisere litt bilder fra noen av utstillerne slik dere kan se hva som kan forventes når dere tar turen på julemarkedet.


Den første utstilleren som jeg bruker bildene til i dag, er Marit Sjølyst.
Marit er den av utstillerne som jeg har kjent lengst. Allerede i 2008 var jeg utstiller med sammen med Marit, da hun hadde Jul i skolehuset. Marit er nok det mest kreative mennesker jeg kjenner,.
Hun velger å lage selv det andre går å kjøper seg, og det som er det fineste med Marit er at det merkes at hun virkelig finner glede av å lage tingene selv.
Enten det er et nytt skilt til ytterdøren, juleøl, en salat av det ville kalt ugress, en ny strikkejakke eller ny benk til hytten. Hun strikker, snekrer, hekler, syr og maler.  Marit har de siste årene stått oppe i kirken å solgt sine egenproduserte ting og det er der  du finner  henne dette året også.  Marit er et rivjern av ei dame og jeg er veldig glad for hun er en av utstillerne.Det har rukket å bli fredag allerede, jeg har fri...iallfall nesten. Her skal det bakes, helgen med ikke mindre enn 8 til bords skal forberedes og denne helgen skal jeg opp i Westernbyen å starte forberedelsene til julemarkedet, neste helg.

Ha en fin fin fredag!
Klem:) 


2 kommentarer:

 1. Hi Guys this is very wonderful site.I am very likely to this site.i have more information from this site thanks for sharing
  หนังการ์ตูน

  SvarSlett
 2. carved into bangles, rings, earrings and various other ornaments. Sapphire is one of the most valuable of precious gems, and black star sapphire is a respected member of the corundum family. Red corundum is traded as ruby, and all other color varieties are referred to as sapphire. Although sapphire is mostly known for its bright and vivid blue color, there.
  Diamond Earrings
  shoulder bags
  mens watches

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)