fredag 27. mai 2016

F R E D A G


Tenk at vi er så heldige å har dette været om dagen! Det har så utrolig mye å si på hvordan og hva man velger å fylle dagen med. Land som har stabilt pent vær over lange perioder trenger liksom ikke å nyte i nuet  mens vi som opplever både kalde og varme somrer, må liksom gripe den for alt det den kommer med og akkurat når den kommer.

Det er fredag og fredags-pizzaen blir byttet ut med grillmat eller reker. Halvparten av familien spiser reker mens halvparten ikke. Da må vi har flere alternativer. Vi får se - ute på terrassen blir det garantert.

Bildene jeg har tatt i dag er fordi jeg har ommøblert litt i stuen. Jeg flyttet litt rundt på noen bord, tok ned en stol i fra Tv sten og dyttet litt i en stol og vips en ny stue. Det som irriterer er ledningene som henger og slenger. Stikkontakten er jo der den er og lys må vi ha, men jeg må finne noe å sette under bordet slik ledningen ikke synes så godt...men hva.?


Ja ja jeg kommer nok på noe i løpet av formiddagen. Her blir det fysioterapi (Problemer med nakken etter krystallsyken)  og så må jeg handle inn til helgen.
Ha en fantastisk dag. Klem:)

2 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)