søndag 13. mars 2016

Oppgradering av huset vårt...
God Søndag!

Her har de 2 siste dagene bestått hamring og saging fra morgen til kveld. Det har blitt platet vegger og  lagt gulv.  I går har det blitt listet og det har blitt skrudd  klesskap.  Jeg har fått den æren å skru opp innredningen i skapet ( HURRA). Til uken skal vi inn få kjøpt inn flere skap og hyller.

Vi holder på å gjøre om litt i huset. Ikke de store endringene men vi bytter om på et par rom som ikke fungerer slik de bør.Huset vårt er stort nok for en familie på 4 + en ungdom som kommer på besøk hver 2 helg og en god gjeng med venner til både voksne og ungdommer, som stikker innom både titt og ofte.

Men rommene  og inndelingen slik de har vært til nå,  har ikke fungert så godt nok.
Det har stått flere ubrukte rom i kjeller etasjen. Med 2 voksne og til tider 3 ungdommer blir det både mye klær, utstyr som skal oppbevares.


1 etasjen vår (kjeller)  består av 1 stort soverom,  stort bad, gang, te kjøkken, stue. Alt dette ble pusset opp i 2014. I tillegg har vi et rom på ca 14 kvadrat som  er ferdig opp pusset men som ikke har blitt brukt til noe annet å dumpe ting. Resten av kjelleren har kun vært et stor rom i betong og sponplater.

2 etasje ( hovedetasje) består av stor hall, wc, Stue med utgang til terrasse, kjøkken med utgang til terrasse, vaskerom/ grovkjøkken med utgang (det er denne inngangen vi som bor her bruker daglig.)

3 etasje består  2 store boder, stor tv stue, bad, 2 soverom og 1 kontor.

Endringene som vi holder på med er å innrede hele kjelleren slik vi får en mer praktisk og funksjonell rom inndeling.
Den delen av kjelleren som kun har vært betong har nå blitt til 2 ekstra rom og det rommet som kun brukes til å dumpe ting som vi ikke vet hvor vi skal ha , skal bli nytt kontor til mannen. Selv om mannen har kontorer til firmaet vårt. utenfor hjemmet, trenger han å kunne jobbe hjemmefra når han har behov til det.

I kjelleren skal også alt av treningsutstyr få plass (spinning sykkel, manualer, matter, osv) i tillegg har vi begynt å skru opp skap nok til å kunne oppbevare alt av skiutstyr, pynt, klar som vi ikke bruker hele året, kofferter osv. Det minner meg på at i løpet av uken må til IKEA å kjøpe flere garderobeskap.
 I det rommet som treningsutstyret skal stå i, kunne jeg tenke meg en liten flatskjerm slik at man kan se tv eller film når man trener.


Til slutt skal vi innrede et rom som nå kun  inneholder sentralstøvsuger og varmtvanns-tanker. ( vi har 2 tanker her i huset noe som er veldig praktisk med ungdommer i familien)
Der skal vi skru opp hyller fra gulv til tak. Her skal det oppbevares mye.

Vi er ofte er mange til bords og da synes jeg det er praktisk å kjøpe inn stort så her ønsker jeg også å oppbevare hermetikk, drikkevarer - slike ting som ikke går ut på dato med det første men som tar mye plass. ( Takk og lov for at vi har 2 kjøleskap når det er jul, påske og ikke minst bursdagsfeiringer)

I tredje etasje skal det som tidligere var mannens kontor bli et ekstra gjesterom.

Mandag kommer en container  og da skal alt som har hopet seg opp de siste dagene kastes.  Jeg har også en plan om å få organisert garasjen i påsken, før de henter containeren.


I dag skal det legges nytt gulv i det rommet som skal bli mannens kontor. Gulvet som ligger der skal bort og ny parkett skal legges og det skal listes. Det betyr i praksis at alt som nå står der inne må ut og flyttes rundt slik det i det hele tatt går ann å gå der inne ;O)

Ha en fin fin dag. Her lages det kjøttkaker mens jeg forbereder meg på en lang ettermiddag i kjelleren.

Ha en strålende fin søndag videre. 

Klem:O)5 kommentarer:

 1. Her blir det sikkert fint etterhvert. Finnes ikke bedre enn å skape orden! Ha en vakker ny uke!Fra Naturglede

  SvarSlett
 2. Qué bonito armario me encanta el blanco. Te espero en mi bloc Como dice el poema de esta semana este post va de ..."rosa que l'amor si posa" espero que os guste elracodeldetall.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvarSlett
 4. So, it’s meant to Hair Extensions keep your away from the styling and coloring damage, help it retain the moisture, minimize the breakage and benefit the healthy hair growth.How much hair do I need to buy for a sew in Lace Frontal Wigs ? If you want to go for a partial sew in, you’ll most likely be fine with one pack of hair. A full head sew in will require at least two of real hair wigs those.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)