tirsdag 1. mars 2016

Nå er jeg medlem av 4-0 klubben :O)


Hei og god morgen!
Siden sist innlegg har jeg rukket å runde 40 og derfor har tiden blitt brukt til å spise kaker, ut  på familie middager, hatt besøk osv. Det var en fantastisk dag- sist fredag med strålene sol, blomster på døren, mange hyggelige hilsener, deilig mat og fine gaver.

Vi har som tradisjon at når noen har bursdag så feirer vi det skikkelig- hvorfor ikke liksom.
Vi går ofte ut og spiser og siden det var min dag var det jeg som valgte restaurant. Jeg er elsker biff så valget falt på en av byens biffrestauranter.
Hjemme igjen så jeg frem til en kveld foran tv skjermen med idol men den gang ei.
Mens vi var ute hadde flere venninner av meg gjemt seg i kjelleren vår for å lage overraskelse fest for meg mens vi var på restauranten.
Det ble en veldig hyggelig kveld med mye moro. Så tusen takk dere fantastiske damer:)


Gaver fikk jeg og jeg fikk både penger, blomster, smykker og interiør. Av familien fikk jeg hyllen på det øverste bilde fra Riviera Maison og gavekort på Lene Interiør (butikk som selger Lexington, Gant Riviera Maison osv) Jeg har lyst på 2 nye bord til stuen så det gavekortet blir nok brukt til dette.

Her har våren takket for seg en stund og i dag er det stiv kuling, grått og skikkelig ruskevær ute. Godt at jeg kan holde meg innendørs, ved i ved nisjen og masse kaffe på kaffekannen.

Ha en fin fin Tirsdag. 
Klem fra Elin 

2 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)