tirsdag 29. mars 2016

Bilde collage av gamle bilder


Hei og vel overstått påske!
Påsken har vært deilig og avslappende. Den første delen av påsken var været utrolig bra mens siste delen måtte vi ta til takke med overskyet, vind og regn. Egentlig helt greit det også. Koselig å sitte inne å se på påskekrim når vinden uler utenfor. Det blåste så mye at vi måtte ut å sikre ting i containeren som ennå står på utsiden av huset.

Med mange dager fri har jeg fått gjort en masse her hjemme. Kjelleren er snart ferdig og det har blitt rett og slett veldig koselig å være der nede.

 I dag fikk jeg sortert en kasse med gamle bilder som jeg fikk da svigerforeldrene mine flyttet.
Jeg har tatt de bildene jeg vil ha og så har jeg lagt resten i esker slik andre familiemedlemmer kan ta en titt om det er noen de ønsker. Jeg kjenner jo ikke mange av disse på bildene men noen få gamle bilder har jeg tatt for å lage en collage til trappegangen der jeg samler gamle sort hvitt bilder.


Bildene som jeg har tatt til Collagen er av svigerfar og bestefar til mannen. Det bilder fra gården der de bodde, badebilder ved sjøen, bilder av båter, morsomme bilder og bilder av hestene som bestefar til mannen hadde. (det med interessen for hest ligger nok i familien fra mannen sin side for bestefar hans hadde flere hester)


Jeg tror jeg har verdens vakreste svigerfar. Vi har flere bilder av han oppigjennom oppveksten og mer bildelskjønt barn skal man lete lenge etter. Om han er skjønn nå...ja han er faktisk like vakker på innsiden som utsiden. En mann med et stort hjerte. Bildet over er han som liten.

Nå skal jeg få i meg litt mat, 
se litt tv før jeg tar kvelden. 

Klem fra Elin:O)

2 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)