mandag 7. september 2015

Plakater rett hjem i postkassen fra Desenio


Hei og god morgen! 

Helgen er over og vips så var det mandag igjen. Her i huset finnes ikke blåmandager og det er fordi at jeg har fri både mandag og tirsdager :O) Så mandager har blitt utrolig digg.

Jeg pleier ikke ofte reklamere for noe på bloggen men hvis det er noe jeg virkelig blir glad for å finne eller produkter som er verd å snakke/ skrive om og dele med dere blogglesere,  da skriver jeg om det. 
I prinsippet er min blogg en reklamefri blogg og alle de tingene jeg skriver om har jeg kjøpt og prøvd selv.

Fredag hentet jeg pakke fra Desenio som jeg skrev om tidligere bloggen. 
For noen flotte plakater!  Bilde lånt av desenio Bilde lånt av desenio


Siden deres kom jeg over da jeg lette etter bilder og Plakater til jenterommene. Rommene ble pusset opp i fjor og det har vært vanskelig å finne ting til å ha veggene synes vi. 

Det skal passe inn og det er liksom ikke bare å stikke inn i en butikk å røske med seg bilder til 2 soverom, 1 stue og 1 bad uten å svi av hele den kommunale lønnen min ;O)Jeg trålte hele nettet etter bilder til jenterom og kom over denne Prada plakaten
Både jeg og jentene er storfornøyde. Jentene kjøpte Prada plakater, flamingo plakater og forskjellige fachion plakater 

Flamingo plakaten passet perfekt sammen med de nye DIY hyllene  som hun eldste snekret sammen med farfaren i sist uke. Jeg må innrømme det at jeg synes det er stas at hun har arvet interesse for interiør. Mine plakater skal brukes i tv stuen. Jeg har planer om å endre litt der oppe nå i høst. 

Jeg trenger litt avbrekk i alt det hvite og har planer om å male en av veggene i en mørkere farge, bytte ut litt pynt og tekstiler og som kronen på verket nye bilder og plakater på veggene. 

Sola skinner, det er mandag og fridag. Her skal hagen gjøres klar for høst og vinter.  Takrenner skal renses og bed skal lukes. 

Vi blogges!
Klem fra Elin 


5 kommentarer:

  1. Så supert tips, tusen takk! Veldig kjekt nettsted med kjekke priser OG et supert utvalg. Midt i blinken for oss - mye fint å velge i :)

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)