søndag 27. september 2015

Fest og maling- uken som gikk


God morgen! 
For en fin dag å våkne opp til. Strålende sol, nesten skyfri himmel og akkurat passe kaldt for årstiden.
Her i huset har vi hatt selskap og det er utrolig så altoppslukende et selskap kan være når det legges til en helg som jeg har nattevakt. Man bruker den ene dagen og timene før jobb til å stelle til på, så går man på  jobb og når man kommer hjem igjen rydder man bort tingen festen igjen.Pynten, tallerkener, bestikk, koppene osv kjøpte jeg hos HoenyOak mens dukene kjøpte jeg på Coop . Det samme gjorde jeg med brusen som er Pink panter brus og som ble lagt i såpevann slik at etiketten skulle løsne og jeg kunne lime på en Sweet 16 etikett som jeg fant på nettet å skrev ut.


Uken har vært fin. Innimellom planlegging av julemarked koser jeg med å male litt her hjemme. Få inn litt kontraster og lage litt lunere stemning.
I Tvstuen har et par vegger gått fra å være hvite til og bli malt gråsvart. Etter å ha malt i tvstuen malte jeg likså godt senge gavlen vår i samme farge. Der har jeg ikke rukket å ta bilder enda for der gjorde jeg meg ferdig i 23 tiden i går kveld  etter vi hadde kommet hjem fra et stand up show i Stavanger og ventet på å kjøre innover til Stavanger igjen kl 01, for å plukke opp ungdommen som var på sin første russekro.


Hvis jeg skal finne et bittelite minus med å bo på landet er det muligheten til å komme seg hjem fra byen på natta Vi velger heller å hente enn de skal ta taxi alene de de 28 kilometerne fra Stavanger til Ålgård. Men mest av alt er det bare positivt å bo på landet. For eksempel kan hestene bli med hjem på besøk uten av noen hever på øyebrynene av den grunn.


Jeg ønsker dere en fin fin søndag. Her blir det hage, søndagsmiddag og besteforeldre på besøk.

Vi snakkes!  Klem fra Elin

2 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)