mandag 21. september 2015

Tacosuppe på en mandag
Jeg er storfan av typisk husmannskost. Mat som kjøtt og suppe, komler, lapskaus, kjøttkaker osv men av og til må det gå fort fordi mannen har eget firma og jobber mye, den ene ungen er lærling på sykehuset og den andre går på videregående og har lange dager på skolen.
I tillegg har vi en hest som skal stelles, ris og koses med hver dag.

Jeg bøyer meg i støvet for foreldre som har en skokk med unger som går på håndball, fotball, skitrening osv. Jeg skjønner ikke helt hvordan dere får det til å gå i sammen. Vi har heldigvis kun hatt ridesenteret å forholde oss til de siste 10 årene og der er vi som en stor familie.
Så hvis vi ikke er hjemme er vi som regel der. Men mat må man ha og det skal gå fort og smake godt!

Denne suppen er noe som alle liker her i huset. Jeg bruker den som basis og så tilsetter jeg litt andre godsaker.


Oppskrift:
1-2 poser med TORO mexikanske tomatsuppe
1 boks mais
4-5 kjøttpølser ( jeg pleier å bruke Gilde sine og skal det ekstra fort kjøper jeg dem uten skinn)
1 pose Nachoschips
1 boks rømme
og reven ost.

Jeg koker suppen som anvist, skjærer pølene i biter og lar dem koke med  i suppen. Mot slutten så tar jeg i mais. Hvis man liker litt ekstra styrke på suppen pleier vi å ha i noen dråper tabaco.

Jeg serverer dette med nachoschips (knuses å legges på bunnen av suppetallerkenen) en klatt rømme i suppen og til slutt toppes det hele med ost.

Vel bekomme!


Så til slutt må jeg få reklamere litt for julemarkedet vårt som vi skal ha 1 november. LØEDAMENES JULEMARKED i Westernbyen på Ålgård.

Aller er hjertelig velkomne. Det er gratis å komme inn så her er det bare å ta med hele storfamilien på utflukt til Ålgård den 1 november.


Her er det vært en travel uke med bursdager to helger på rad, jobbing og jobbehelg. Nå ser jeg frem til noen rolige dager med kreative sysler, sene kvelder med symaskin og lydbok. Ja rett og slett pleie for sjelen.

Ha en strålende fin kveld. Klem:)

4 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)