torsdag 28. mai 2015

Torsdag, regn, Rviera Maison og sitrus plante sprørsmål :)God morgen og god torsdag.

Fytti katta for et vær vi har i dag. Jeg våknet at regnet pisket mot soveromsvinduet. Det er sjelden det minner så mye om oktober i mai som i dag og jeg er glad for jeg egentlig ikke trenger å gå ut forbi døren. 

Bildet av spisekroken ble tatt i sist uke. Vi var en liten tur innom en handlesenter og mens mannen var på sportsbutikken for å kjøpe noe, gikk  jeg på Mester grønn å kjøpe meg en champagnekjøler til å ha blomster i. 
Mester grønn har 2 størrelser av disse og den jeg kjøpte er den minste av dem. 


Kombinasjonen blått i flere nyanser og kurv har blitt en favoritt hos meg denne våren. Ikke at jeg ikke likte det før men jeg satte nok aldri disse fargene og naturmaterialene så mye sammen før. 
Nå synes jeg det er rustikk, landlig og gir en flott sommerlig følelse. Kurven i kjøkkenhyllen ble kjøpt for ca 5-6 år siden og er av merket Riviera Maison. Her oppbevares det tøyservietter, te lys mm. I forgårs kom mannen og barna hjem med dette sitrus treet i gave til meg. Jeg synes disse er så lekre.
Når været blir varmere og sola titter frem skal det pynte opp terrassen men frem til da skal det få pynte opp kjøkkenet og stuen 
( det står liksom litt midt i mellom) 

Nå prøver jeg å finne ut om det er spiselig frukt som er på treet eller om det bare er til pynt.  

Det hadde vært veldig fint å kunne pynte salaten med med små sitrusfrukter fra egen potte... Blir glad for tilbakemeldinger hvis noen av dere vet om frukten er spiselig. 

Her blir det husvask (det nærmer seg helg) klesvask, og forefallende arbeid. Det passer godt siden været er slik det er i dag.  
Jeg skal nytte meg av  regnet  å bare kose meg inne med lydbok, sjokolade og levende lys mens jeg svinger støv moppen og prøver å løse en kriminalgåte sammen med Anne Holt.... Livet er ikke så aller verst 


Håper dere får en koselig dag dere også. 

Klem fra Elin

3 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)