mandag 25. mai 2015

Bursdag og borddekkingGod morgen!
Vi har nå i løpet av mai fått en 18 åring i hus, noe som både er veldig fint men også litt vemodig. Hvor ble alle årene av...og plutselig hadde vi en voksen dame på 18 år her hjemme. Når det er sagt er det en meget flott og veloppdragen dame på 18. Hun er fantastisk snill og god mot foreldre, familie, venner og fostersøsteren på 15.
I løpet av Kristi himmelfarts dag så hadde vi til sammen 34 gjester. 17 på dagen til brunsj og 17 ungdommer på kveldstid i kjelleren.


Bordpynten har jeg kjøpt på HoneyOak.no . Der kjøpte jeg servietter, sugerør, fjær med gull på, cupcake former, flagg, vimpler ( henger i taket over bordet), bordkort og konfetti. Dukene er helt vanlige engangs duker og servise, bestikk, glass og vaser er ting som vi har her fra før. Serviset er et gammelt Figgjo serviset til 12, som jeg var så heldig å komme over på bruktbutikk og som mamma kjøpte til meg i bursdagsgave.Her hersker roen over det prinsessiske hjem og vi har flere ungdommer på overnatting både i tredje og i kjeller etasjen. Sånt er det ofte her i hjemmet- alltid 2-3 ekstra ungdommer til bords.  Vi er så heldige. Nå skal jeg nyte fred og ro sammen en kopp kaffe før jeg skal gå i gang med klesvask, støvsuging og forberedelser av middagen. I morgen er det en ny uke ( egentlig starter vel den i dag) og jeg er klar!

Klem fra Elin 

13 kommentarer:

 1. Ja, det er vemodig når man "plutselig" har voksne barn, og innser at barndommen er forbi! Slik er livet! Men for et fantastisk flott bord du har dekket, og så hyggelig med det gamle serviset! Gratulerer så mye med 18-åringen! Klem Cathrine:-)

  SvarSlett
 2. Så flott du hadde pyntet til din datters 18 årsdag - elsker pynten fra HoneyOak :) :)
  Fin tirsdag til deg!

  SvarSlett
 3. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlett
 4. Precioso!!! Me encanta ♥
  Besos, Paki :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 18 åring i hus:)
  Så flott dekket bord,tenker dere koste dere:)

  SvarSlett
 6. Wow, Your dinning table is looking gorgeous. Your blog contains very interesting stuff. Keep on sharing such kind of information. Thanks for sharing.

  SvarSlett
 7. replica bags wholesale india hermes replica handbags v1y27m3q40 replica bags in pakistan Related Site s5v91q2o69 Louis Vuitton replica Bags replica nappy bags louis vuitton replica bags neverfull my company s9q80s4p15 replica prada nylon bags

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)