tirsdag 19. mai 2015

Den store fest-uken


Hei og vel overstått! 

Her har det vært en uke med mye fest og feiring så blogging har det ikke blitt tid til. Nå er lysene slukket, de siste ballongene blitt stukket hull på og ting begynner og roe seg litt her i hjemmet.

Krist Himmelfartsdag hadde vi selskap for datteren som ble 18. Bilder fra bordet kommer senere når jeg har fått redigert dem først men frem til da kan jeg vise dere noen bilder fra stuen ( tatt i går) og fra bordet på 17 mai. Bildene fra 17 mai var fra bordsetting nr. 2.

Enkelt dekket med "tar-det-vi-har"prinsippet. Tallerkener kjøpt på bruktbutikken, glassene var lett blandet. Noen fra IKEA og noen krystall. Hardlagerbestikk i serien Nina. Blomster fra Ålgård blomster og et par gamle loppekopper som lysestaker for anledningen.  Duken ble kjøpt i Tyrkia og er av lin og enn hvor mye den strykes vil den liksom ikke bli flat.( tror det må være broderiet som gjør det)  Men duk er duk! Vi hadde en strålende feiring som startet med familiefrokost, tog-gåing og familiefest på kvelden.Jeg ønsker alle dere der ute en flott tirsdag. 

Klem fra Elin 

5 kommentarer:

  1. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)