torsdag 22. januar 2015

Snart helg...God morgen og god torsdag

Plutselig hadde det allerede rukket å bli torsdag og snart helg. Her tittet sola frem i går og følelsen av at  våren hadde kommet var virkelig deilig...og jeg så kjapt at det første som må gjøres på lørdag er å få vasket vinduene både innvendig og utvendig. Med anleggsarbeid rett nedenfor huset og i tillegg vind, regn og innimellom snø - ses god været igjen på vinduene.
Jeg grugleder meg til vindusvasken. Jeg gleder meg til å få rene og pene vinduer og gruer meg til å vaske dem. Det er en av de tingene som jeg ikke helt får til- å få til å vaske dem slik de blir blanke og skinnende. Jeg leter enda etter det perfekte  vasketipset for  skinnende blanke vinduer.


Vi har lånehunden på besøk hele uken noe som er utrolig hyggelig og sosialt. Lånehunden er jammen ikke stor og holder som oftest til oppå sofa eller stolryggen.

Det blir lite støvsuging når lånehunden er på besøk - da går lånehunden som er mindre enn en katt fra å være en hund av det miste slaget til å selv tro at den har vokst til å bli en av det store slaget og driver å angriper støvsugeren, kjefter og smeller. Det er faktisk ganske irriterende å støvsuge med en liten hund hengende fast i støvsugerslangen. Bokstavelig talt!I løpet av sist helg fikk denne veggen seg en makeower.  Noen bilder ble flyttet på og det kom opp noen nye. Bildeveggen er i trappegangen på vei opp til loftet og inneholder bilder fra familien, hester, skip, osv. Jeg samler på gamle bilder og rett før jul fikk jeg en hel kasse med gamle familiebilder som jeg ikke har rukket å se igjennom en gang. I løpet av våren skal de velges ut, rammes inne og henges opp enda flere gamle bilder i svarte rammer.


Men dere her må det jobbes....

Ha en fin fin torsdag. 

Klem fra Elin 

4 kommentarer:

 1. Hei Elin
  Kjempekoselig hos deg.
  Når det gjelder vask av vinduer kunne jeg ikke vært mer enig. Jeg har gått til innkjøp av Karcher vindusvasker, en hendlig liten sak som er enkel å bruke. Har og kjøpt til mine foreldre. Den blir brukt flittig.Søk på nett. varierer i pris. Min fikk jeg på Jernia, de har ofte tilbud på denne. Jeg kjøpte den for 499,- Kan anbefales.
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg kjøper en pakke med to kluter i på Nille - en gul til å vaske vinduene med (uten vaskemiddel) og en blå til å tørke over med. Kjempeenkelt og vinduene blir blanke ��

  SvarSlett
 3. To get pretty idle a short time to the crushed lime stone and also for any simple journeys as compared with god's gifts to earth layouts can certainly make an excellent method to use in a person's collecting luggage. louis vuitton replica Take a stroll to the rough outdoors section by using leopard by means of snakeskin layouts. replica chanel Discover the great haul to get deliver the results plus you should is going to actually get noticed by way of determining your thin haul which includes a sturdy colouring design and style. replica chanel All these mainly expand tasteful plus professionalism and trust which includes a investment W, plus to help remain along at the pinnacle with design and style plus modernity. Enhance this look and feel by way of having a designed preference! fake cartier Any time its luggage, and also, baggage usually, this that you are looking for the best, fake hublot in that case pay for listed here for any premier range, plus for your personal favorite music labels!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)