mandag 26. januar 2015

Ny uke, nye tepper og nye gamle ting


Hallo, god morgen og god ny uke! 

Helgen har vært fin, passe travel og innholdsrik. Vi har kjøpt oss nye tepper til stuen. Et til å ha ved sofaen i tv-kroken og et til sofagruppen ( på bildet) Teppene er akkurat like og jeg er veldig fornøyd.
Jeg har lenge vært på leit etter tepper som ikke tar for mye oppmerksomhet, som holder seg fint over tid, som passer like godt om sommeren som om vinteren og som er i sisal eller jute. Jeg ble veldig fornøye og skal kjøpe et akkurat maken til å ha under kjøkkenbordet.Selv om det ikke vises så godt på bildene har jeg fått vasket vinduer... 19 stk av våre tilsammen 33 vinduer har blitt vasket både innvendig og utvendig. I dag skal vinduene oppe i loftsetasjen vaskes før jeg beveger meg ned til bunn og tar kjelleren. 
Grunnen for alle vinduene er at vi liker lys og kjeller etasjen ligger på 3 av sidene over bakkenivå og har akkurat like mange vinduer på disse tre sidene som hovedetasjen. 
Jeg tok meg en tur innom et av kottene på loftet før helgen. Det var først og fremst fordi det var lenge siden jeg hadde vært innom der og har en liten plan om å få ta en skikkelig opprydding av begge kottene nå i vår og fordi jeg tittet etter noen ting som jeg plutselig kom på at jeg hadde...en gang. 

Jeg fant flere ting som jeg hadde glemt at jeg hadde blant annet disse koppene som det finnes 6 av og ble kjøpt i Sverige for mange år siden. Jeg fant tekstiler som jeg hadde glemt jeg hadde og jeg fant flere ting som jeg visste jeg hadde men som jeg ikke visste hvor hadde tatt veien.


Uken har nettopp startet og jeg skal få i meg dagens første kopp kaffe mens jeg venter på lyset slik jeg kan starte på vinduene oppe.

Ha en strålende fin mandag :O)

Klem fra Elin

6 kommentarer:

 1. God morgen, og god ny uke til deg også !
  Teppene dine ble kjempefine, passe diskre.

  Hilsen Hanne :)

  SvarSlett
 2. så flink du er!! Kan gjerne komme og vaske mine også ;)

  moro å finne frem igjen litt gammelt da, veldig billig fornyelse :)

  SvarSlett
 3. Så fint teppe. Det er alltid artig med noe nytt. Kan tenke det var godt å komme godt i gang med vasking av vinduer. Så flink du er.
  Forstår godt at du ønsker å rydde opp litt til våren, for jeg har det på samme måte. Må nok ta i et tak jeg også. Her er det blant annet skuffer og skap som skal ryddes i også.
  Så fine kopper og så sommerlige dem var.
  Ønsker deg en fin uke videre.

  SvarSlett
 4. det var fine tepper du har skaffet deg du har utrolig god smak. mamma

  SvarSlett
 5. Nydelig farge på teppene. Lurer på hvor du har kjøpt dem?

  Takk for inspirerende blogg. Er innom hver dag og titter jeg...

  Mvh Sølvi

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)