torsdag 18. desember 2014

Striper til jul


Vi har kommet så langt at det faktisk ikke er en uke igjen til jul og jeg bruker timene før jobb til å få orden på klær (har blitt skikkelig flink til å ikke la klesvask hope seg opp lengre) og vaske rundt om i huset slik det er rent og pent til jul.

I dag er det soverommet som står for tur. Da vi var i Kristiansand kjøpte jeg flere ting på Home & Cottage, blant annet nytt sengetøy i krepp (...den følelsen)  Her i huset er  krepp en favoritt når det kommer til sengklær. De holder seg fine selv etter mange vask og veldig deilig å legge seg i.
Skiltet ble kjøpt hos Riviera Maison for flere å siden og blir brukt som pynt på soverommet.Til dere som ikke har vært innom her før så er sengegavlen som er en gammel løe dør (den stod i den gamle løen som vi startet med å holde løedamenes julemarked i og som jeg fikk med meg som et minne)  som ble malt i gustaviansk blå tidligere i høst og har blitt julepyntet med en stjerne i tre. Ellers så er veggene pyntet med hodelaget til den første ponnien vår.

I kurven fra Tinek K oppbevarer jeg julens interiørblader som hentes frem hver kveld når jeg skal legge meg. 

Soverommet kan krysses av på listen og jeg hopper videre til å lage bordkort. Man må jo ha bordkort!  Det blir liksom litt mer høytidlig over et festbord med borkort synes jeg og jeg elsker å sitte å pusle med slike småting. Det er både avslappende og hyggelig å kunne sette seg ned å gjøre slike ting en torsdags formiddag. 


Jeg øsnsker alle som er innom en deilig dag.
Klem fra Elin :O)

4 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)