lørdag 20. desember 2014

Julegjesten har kommet...Hei og god lørdag

Vi har startet julen her i huset selv om jeg skal på jobb på mandag. Her har flere av oss tatt juleferie noe som gjør at vi andre automatisk senker pulsen noen hakk. Julen staret vel egentlig i går her i huset for da var vi innvitert på kveldsmat til noen venner av oss og på veien hjem hentet vi årets julegjest som skal bo hos oss i en uke.

I dag var vi på den årlige julegrøt og spekemat sammenkomsten med familien og jeg har handlet inn det meste av matvarer til julen! Selv om jeg trodde jeg var "über" smart som gjorde unna matvare handelen i dag var det likevel rent kaos i butikken.  Det var ikke bare meg som hadde den tanken om å få unna julemathandelen i dag.Julegjesten heter Diva og er ikke av det største slaget og veldig koselig å ha på besøk.  Her i huset kappes det om hennes oppmerksomhet og hun har allerede funnet seg godt til rette.
Jeg har alltid ment at hundene skal ligge i bur men jeg tror jeg har blitt mykere  siden vi selv hadde hund for noen år tilbake, for den som lå i mellom meg og mannen i natt var skjønne lille Diva.


I morgen skal det forberedes både mat til juleverkstedet sammen med venninner på mandag, og diverse andre ting som vi pleier å spise i løpet av julen.  I morgen er den store forberedelse dagen og vet dere jeg storkoser meg når jeg står på kjøkkenet å tilbereder mat med tradisjoner.

- det blir julestemning av slik.


Her skal resten av kvelden brukes til å se film, kreative sysler ( som å sy navn på julestrømpene våres) og få unna resten av  klesvasken.

Ha en fin tredje søndag i advent folkens!
Klem fra Elin :O)
3 kommentarer:

 1. Herlig å både får julegjest og være ferdig med julemathandlingen.
  Må nok innom en butikk på mandagen tenker jeg.
  Men siden vi reiser til Jæren i romjula er det ikek så mye som trengs.
  Ha en flott 4. søndag i advent. (eller har du ei ekstra uke å gi meg?)

  SvarSlett
 2. I can't understand your language but I love your pictures :)
  Happy Christmas! :)

  SvarSlett
 3. Julemat hører med, litt styr å få den i hus, men så er det masse kos med venner og familie etterpå og heldigvis som oftest verdt alt strevet! ;) Ønsker deg og dine en riktig fin jul og et godt nytt år når den tid kommer! :0)

  Juleklem fra Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)