søndag 14. desember 2014

Klapp på skulderen...Hei 

Jeg hadde som mål å være ferdig med julegaver i god tid før jul og fredag kunne jeg klappe meg selv på skulderen og si " Godt jobbet Elin". 
Som en premie til meg selv for god innsats vanket det både tulipaner og en vakker strikket ponsjo som jeg har hatt lyst på lenge. ;O) (Det er viktig med påskjønnelser for godt arbeid)
Nå er jeg ferdig og jeg har kjent på en ro de siste dagene som rett og slett er ubeskrivelig deilig. 
I  går stod det ikke noen verdens " må gjøre" ting i almenakken min så i går var jeg ikke utforbi dørene her før vi skulle på julekonsert i Egersund kirke. ( En vakker julekonsert med blant annet Trond Granlund) 
Før konserten rakk jeg en liten runde i julebyen men fant fort ut at det var nok ikke det rette stedet hvis jeg ikke ønsket å dukke opp på julemiddagen etter konserten, med hendene fulle av poser. 
Guri så mye flott det var og jeg kunne kjøpt noe i hver eneste bod bortover. Et sted som absolutt må besøkes til neste jul. 


Den kommende uke skal brukes til slike kjekke ting som å forberede juleverksted med venninner her den 22.
For andre året på rad skal vi bruke en kveld til å være kreative, spise god mat og kose oss sammen. En veldig hyggelig ting å kunne gjøre i en tid som for mange er velig travel.  Jeg tråler nettet etter kjekke og fine ting som passer å lage på et juleverksted for oss damer. Dette året tror jeg at hammer, sag og sandpapir blir en del av juleaktivitetene.Gårsdagen ble også brukt til kreative aktiviteter. Julaftens bord er under planlegging og i går satte jeg med ned med papir og saks for å begynne på bordkortene, mens jeg hørte lydbok.

En fin avkobling - en lørdags formiddag.  Jeg bruker storytel på nettet og har dermed tilgang til mange bøker i forskjellige kategorier. Her  i huset går det for det meste i krim, og ofte når jeg gjør husarbeid spilles det lydbøker. En fantastisk ting hvis du ikke synes det er så fantastisk med husarbeid.Det er 3 søndag i advent og dagen skal tilbringes i stallen. Vi skal holde det årlige julestevne  for rideskolen, på ridesenteret vårt og da er det alle man til arbeid.

Nå skal jeg kose meg med litt kaffe, få unna noen duker som skal strykes mens jeg hører på hvordan Harry Hole rydder opp i enda en kriminalsak. 

Klem fra Elin :O) 


4 kommentarer:

 1. liebe elin, ihre dekoration ist sehr süß!!! liebe grüße von angie

  SvarSlett
 2. Ja det er viktig å påskjønne seg selv av og til
  for godt utført arbeid. Her er vi også ferdige med julegavene.
  Til og med mannen er visst ferdig med sin ene. hehe
  Det gjennstår bare å pakke inn noen. Et koselig arbeid som
  jeg tar litt etter litt
  Kos deg denne siste helt førjulsuka :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)