onsdag 10. desember 2014

Vårt kunstige juletre


Hei og god morgen!

Juletreet er pyntet, gavene er vi så og si kommet i havn med, jeg har kontroll på hvor vi skal, hva vi skal og hvem vi skal med i julen.

Planene er altså klare. Selv om det er travelt og man må til tider sjekke almenakken for å ikke dobbelbokke seg, så storkoser jeg meg.Kunstig juletre satt langt inne hos meg. Det var nok mannen som var ivrig på det området. Jeg skulle aldri ha kunstig juletre...ever...Helt til vi for et par år siden skulle feire julen på Grand canaria.

Først synes jeg det var helt utenkelig å ikke feire julen hjemme og i tilegg ikke noe juletre???
Det ente opp med at jeg ( av alle mennesker) reiste ned å kjøpte hjem et kunstig juletre, som ikke trengte å vannes i løpet av uken vi var på ferie.

Nå synes jeg  det er genialt. Vi har nok ikke det mest avanserte juletreet og ikke er det en tro kopi av levende juletre heller, bustete og skjevt...men det er vårt.

Vår pynt som har blitt laget av datteren, kjøpt opp igjennom årene og tradisjon tro tilfører vi hver jul 1 ny ting på treet. Dette året  har vi tilført to  nye ting, siden vi har økt størrelsen på familien fra 3 til 4.  Nå har vi ikke bare en tenårinsjente i hus men to.Det er ikke mange dagene til jul og i kveld skal det bakes pepperkaker. Noen til pynt og noen til magen. Sånn som vi pleier å gjøre det...


Ha en strålende fin onsdag.
Klem fra Elin :O)

8 kommentarer:

 1. Fint "helt deres eget" tre var det. Etter å ha snakket om det i flere år, så kjøpte vi også et plast-tre i fjor. Farihuset har aldri hatt en så fin jul med tanke på astma :) (og hvorfor gjorde vi ikke det tidligere….? hihi )

  God, deilig førjulstid til deg og dine !

  Hanne

  SvarSlett
 2. danke für die tollen bilder und inspirationen, liebe grüße von angie

  SvarSlett
 3. Her blir det også kunstig juletre i år visst vi skal ha tre.
  Vi reiser jo til Jæren 2.juledag og da er nok ikke treet
  noe særlig når fint når vi kommer hjem igjen dagen før nyttårsaften.
  Får se hva vi får til her. Blir litt rart å ikke ha tre også,
  då noe blir det vel. Syns det er vanskelig å finne naturtroe
  plasttre uten å betale i tusenvis, noe jeg ikke syns det er nødvendig.
  Syns treet ditt er flott pyntet.
  Likte også veldig godt det trefatet med pynt på.
  Ha ei fortsatt herlig førjulstid :)

  SvarSlett
 4. Jeg synes juletreet deres var kjempefint jeg. Forstår at man egentlig ikke ønsker kunstig juletre, for jeg tenkte slik jeg også, helt til i fjor. Da invisterte vi i kunstig også. Det var min kjære som ønsket det, og hadde gjort det en stund. Så det ser ut som det helst er menn som kanskje ønkser dette. Men som sagt er det praktisk. Jeg tar inn granbar slik at jeg får litt julelukt av det. Tror jeg skal pynte bordet med granbar og trollhassel i år. Kos dere masse med peppekakebaking i dag/kveld. For min del tar jeg det med ro i dag grunnet kraftig hodepine og tannverk, var hos en spesialisttannlege i går som gjorde noe midlertidlig og jeg har fått time hos min egen tannlege torsdag neste uke. Det blir nok rotfylling. Æsj skjedelig. Nå er det paracet og håper jeg kan få litt ut av fridagen før arbeidshelg.

  Ønsker deg og dine en fin uke videre.
  Hilsen fra Anne Line

  SvarSlett
 5. Men åh så fantastiskt fint! Ha en fin dag söta du Kram Malin

  SvarSlett
 6. Vakkert, vakkert. Jeg har også kunstig tre og det har blitt til at jeg faktiskt liker det bedre og bedre med årene. Men jeg skal nok ikke pynte det før nærmere jul. Noen småkaker er på plass og den del pynt er framme, så jule nærmer seg. Kos deg videre :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)