mandag 22. desember 2014

Ingen jul uten...


Hei og god mandag!
Det er bitte lille julaften og jeg skal noen timer på jobb før jeg kan ta juleferie. Morgentimene brukes til å vaske glass, serveringsfat og forberede tapas til i kveld.

Jeg er ferdig med det meste som må ordnes utenomhus og synes selv at jeg har rikelig med tid før vi kan ønske gjestene velkommen på julaften men det var nok å ta vel i da jeg ønsket dere en god 3 søndag i advent i går. Så god tid har jeg ikke at jeg har en ekstra uke til rådighet.


Julestemningen er å ta å føle på her i hjemmet og jeg kjenner selv at skuldrene begynner å senke seg og den deilige " juleferie stemningen" har sneket seg inn i hjemmet vårt.

Det er flere ting som er med på å få frem godfølelsen,  når det spilles julemusikk på radioen på kjøkkenet, lukten av gløgg, kjnningsmelodien til julemorgen og når jeg kan sette med ned å se en av de klassiske julefilmene.

Og nå i disse dagene kommer de gode klassikerne som pærler på en snor. Følelsen av å sitte i sofaen, med kun juletrebelysningen som ensete lyskilde å se på The Holiday en sent en kveldstime - da kjenner jeg den gode avslappende julekos følelsen.


Timene telles ned til jeg kan labbe hjemover med " nå har jeg juleferie" følelsen men først er det jobb og store mengder kaffe som gjelder.

Ha en fin mandag. 

Klem fra Elin :)

5 kommentarer:

 1. Jeg jobber også i dag, har vært på jobb siden kl 6...gjesp...
  Nyt fridagen din i morgen og kos deg med juleforberedelsene :)

  God Jul :)

  SvarSlett
 2. "The Holiday" - I love that film :)
  Merry Christmas Elin :)

  SvarSlett
 3. Høres perfekt ut. Jeg ble så lei at jeg fikk med meg bare halve filmen av Hollyday hvert år at jeg spilte den opp i fjor. Tror du ikke dekoderen gikk istykker og vekk var filmen. Men så var jeg heldig og fant den på Kiwi. Nå har jeg min egen, men den skal ikke ses før i romjula. Gleder meg. Nå er det kvelden før kvelden og her er juletreet tent nå. Gledelig jul ønskes deg :)

  SvarSlett
 4. the info in this blog gives a good note and make visitors feel at home visiting the blog this one

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)