torsdag 20. november 2014

Planlegg festbordet nå


Hei dere! 

Onsdag kveld og jeg sitter å planlegger litt til julen. Dette året skal vi ha julegjester og til sammen blir vi ca 12 personer. Det er utrolig koselig å feire julekvelden her hjemme men det krever litt ekstra men med god planlegging blir det null stress og en kjekk kveld for kokken ;O)

Allerede nå sitter jeg å planlegger festbordet. Det er så mange inspirerende og gode ideer bordpynt   i julens interiørblader og på internett. Bildene fra internett lagrer jeg på datamaskinen- så kan de skrives ut hvis jeg trenger dette.


Julens her i huset  blir en blanding av Fanny og Alexander og Carl Larsson. Bordet blir pyntet med hvite duker, krystall, sølv, kongler, noen røde, hvite og lyseblå detaljer. 
Jeg har i flere år samlet på steintøy fra loppemarkeder fra Stavanger flint, Egersund fajanse og Figgjo. Jeg tråler loppemarkeder og kommer stadig hjem med litt mer til  den allerede ganske store servis/ bestikk samlingen min. Felles for loppefunnene mine er at det er Cremfarget. Det samme gjelder sølvtøy. Kniver, gafler, skjeer - om det har samme designet er ikke så nøye bare det er vakkert å se på.

Dette brukes om hverandre til fest og det er ekstra hyggelig å ta dette frem til jul.

Bland gammelt og nytt og bruk det du allerede har av pynt - Det trenger slettes ikke koste en formue å dekke et vakkert festbord.


Ha en fin fin torsdag folkens!

Klem fra Elin:)

6 kommentarer:

 1. Dekking av festbord er noe av det koseligste en gjør av forberedelser
  til jul. Gleder neg til det. lurt å samle på ideer.
  Ha ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. danke für die bilder,einen schönen donnerstag und liebe grüße von angie

  SvarSlett
 3. Så deilig med juleplanlegging. Jeg syns det er halve kosen med planlegginga, blir som å glede seg litt ekstra :)

  Hanne :)

  SvarSlett
 4. If you follow louis vuitton replica the runways, you'll notice that design houses like Zac Posen and Alexander McQueen replica watches are embracing their feminine sides with silhouette and hourglass shaped rolex replica dresses and blouses. Rather than covering up our bell ross replica curves, this is the year to flaunt them!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)