fredag 21. november 2014

Kreativ helg :O)


Hei 
Det er fredag og helgen skal brukes til å skru sammen flatpakker etter en tur til IKEA, i går kveld. 
Jeg synes jeg var skikkelig smart når jeg bestemte meg for å gjøre unna julehandelen på IKEA samtidig som vi skulle ha både seng, klesskap, hyller. lamper osv 
Det hadde nemlig halve Rogaland også bestemt seg for. Det var køer, kaos og da vi endelig var ferdige føltes det  som om vi hadde sprunget halvmaraton med hver sin IKEA handlevogn. 


Det er en god følelse å nå kunne sitte omgitt av madrasser, flatpakker, pepperkakedeig, kubbelys, små juletrær og en million flatpakker som ligger stabelt som en sti mellom gang, stue og kjøkken mens jeg småspiser på en kokosboller og drikker dagens første kaffekopp ( i dag blir det mange).Når jeg får orden på flapakkene, kubbelysene og spist opp kokosbollene skal jeg sette meg med symaskinen å få sydd flere ting fra den nye Tone Finnanger boka mi. Det nesten klør i fingrene etter å sette på en lydbok, sette meg forran symaskinen å la tankene fly mens jeg syr et par rinsdyr eller to.

Men først må jeg rydde plass til symaskinen  mellom kubbelys, servietter og kokosboller.

Ha en trivelig fredag. 
Klem fra Elin :O)

7 kommentarer:

 1. Litt av en jobb å være på Ikea med fult kaos.
  Greit når en vet hva en skal ha.
  Kos deg med kokosboller og symaskinen :)

  SvarSlett
 2. danke für die inspirationen!!! einen schönen freitag wünscht angie

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Hei;)
  Jeg kjører forbi Ikea hver dag til og fra jobb. Det er ikke ofte jeg stopper der nå før jul.
  Nå har jeg inntatt godstolen og den nye Tildaboka skal ses gjennom. Gleder meg;) Bøkene til Tone Finnanger er delikate. Og jeg gleder meg til å se hva du syr fra boka.

  Fortsatt fin helg;)
  vh Ann-Mari

  SvarSlett
 5. På Ikea i Rogaland er det tydeligvis like mange mennesker, som på Ikea på Furuseth(oslo). Har vært der før jul jeg også, for å handle til gjesterommet vårt som er pusset opp. Vi har ihvertfall kommet oss gjennom og med vettet i behold. Ikke alltid like lett å beholde roen på Ikea føler jeg.
  Etter skruing av Ikea ting, må du nyte syingen av reinsdyr. Så kreativ er ikke jeg at jeg syr, men det høres veldig koselig ut. Nyt tiden nå før jul.
  Klem fra Anne Line

  SvarSlett
 6. Continuing the girlie trend hermes replica, design houses like Oscar de la Renta and Christian replica louis vuitton Dior are playing up pleats and lace, and young celebs like Lea Michele ("Glee") and Nina Dobrev ("The Vampire Diaries") are sporting lace on dior replica the red carpet, ensuring these styles will make their way to a mall near you. Pair a lace dior replica dress with tights and boots or a brightly colored lace top cartier replica with black pants, and you'll be set for a date night or a movie with tag heuer replica friends

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)