onsdag 26. november 2014

Julegaveshopping...snart unnagjort


Hei og god Onsdag

Her er det full rulle med juleforberedelser, klesvask og koffertpakking.
Denne helgen reiser vi på landstevne i sprang til Kristiansand og når Sørlandsenteret ligger et steinkast fra ridesenteret som arrangerer stevnet, ser mor sitt snitt til å få de fleste julegavene i boks.

Det skal bli deilig å få kontroll på julegavene tidlig, selv om jeg dette året ligger langt foran skjema. Dette året har jeg faktisk ganske god kontroll på det meste. ( bank i bordet)
Med julegavene nesten klare ser jeg virkelig frem til en helg på hotell, ferdig oppdekket frokost og spenning i form av datteren som skal delta på landsstevnet.


Dette året har jeg fått tid til å tenke ut julegaver vi ønsker oss ( les: jeg) Når vi har det meste av ting til hjemmet, så  tingne vi ønsker oss, er ting vi  ikke nødvendigvis trenger men som er kjekke å ha likevel.

I år står vedkurv, lykter, paraplyholder, servise osv fra Riviera Maison på ønskelisten.
Ellers så ønsker jeg meg alltid bøker, sjokolade og god kaffe - ting til å kose meg med i romjulen.

Romjulen er tiden for avslapping og ikke noe er som å ligge godt krøket ned i godstolen med en spennende bok, gomlende på mørk deilig sjokolade.


Her har julepynten sneket seg på plass. Ikke så mye men bittelitt som forteller at snart er det jul.
For meg er skøyter, sinkhus, små skilt med "God Jul" på vakker julepynt og jeg trenger ikke så mye røde objekter for å komme i julestemning.

Gamle loppeskøyter, lysestaker med sløyfer, epler, mose og juleblomster er pynt nok for meg.
Ja og Maileg nissene mine. De må frem.
En maileg nisse her og der er bare vakkert og hvert år vurderer jeg på det sterkerste å bare la nissene mine fra Danmark  få sitte fremme til pynt til sånn ut i April.

Jeg har pleid å kjøpe meg en ny nisse hvert år og dette året skal jeg tilføre nissesamlingen min med enda en.

Men nå skal jeg drikke kaffe...i store mengder. Jeg stod opp ekstra tidlig i dag for å få unna litt før jeg må haste avsted til møter, hente pakkker på posten, få unna noen ærend før jeg skal på jobb.

Jeg ønsker alle en fin fin onsdag.

Klem fra Elin :O)


6 kommentarer:

 1. das advent- haus ist schön!!! liebe grüße von angie

  SvarSlett
 2. Nydelig. Jeg kaller det vinterpynt jeg, og det du har framme der, kan du nyte til langt ut på lysere tider.Kos deg.Jeg skal jammen finne fram mine gamle skøyter også! :)

  SvarSlett
 3. Så herlig, stemningsfult bilde! Nydelig dekorert.
  Ønsker deg en toppers, kreativ førjulstid:-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Puffy shoulders louis vuitton replica and peplums on jackets and shirts, recycled styles from the 1980s, are some replica shoes examples of feminine flair that you'll see this year. In case you don't know, a peplum is a strip of replica handbags fabric attached to a top breitling replica and flared at the waistline. This look goes great with a skirt, pair of skinny jeans or omega replica your favorite leggings.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)