mandag 1. desember 2014

Julestemning på hotellGod morgen, god mandag og god 1 desember

Endelig får jeg vel si... Endelig er det desember og man kan liksom starte på ordentlig. 
Vi startet advent med Landstevne i sprang og i den forbindelse lå vi på Rica park Dyreparken - et hotell jeg aldri har bodd på før men kan anbefale på det varmeste.
Aldri før har jeg møtt hyggeligere betjening på et hotell. Hotellet var også utrolig flott og var fiks ferdig pyntet til jul noe som gjorde at jeg virkelig kom i julestemning. 
Jeg blir inspirert av hoteller vi besøker og dette var et slikt "inspirasjonshotell"  Maten, kaffen, servicen og rommene var helt topp.  Hjemme igjen fikk vi god tid til tenning av det første lys i adventstaken og siden kjøleskapet ikke ble fylt opp før helgen - ble det "vi tar det vi har" og resultatet ble osteskiver og kakao.Men en ting jeg ordnet før helgen var å pynte litt til advent. Slik det ble ekstra koselig å komme hjem igjen. Julestjernen ble hengt opp på torsdag, det ble pyntet litt i stuen og i Tv stuen.
Så da vi kom hjem i går var det bare å plugge i kontakten å vips så var det julestemning.


Rødt og lyseblått er årets favorittfarge for min del. Jeg er så glad i putetrekkene fra Mille moi og selv om de egentlig er fra årets " sommerkolleksjon" synes jeg de er flotte sammen med en varm rødfarge.
De røde putetrekkene kjøpte jeg på IKEA.


Mandag, 1 desember og jeg koser meg med julekaffe mens jeg sitter å skriver liste over ting som skal huskes, ordnes og forberedes før juleferien.


Ha en strålende god mandag.

Klem fra Elin :O)4 kommentarer:

 1. danke für die tollen inspirationen!!! einen schönen abend wünscht angie

  SvarSlett
 2. Så koselig du har pyntet! rødt og lyseblått var en søt kombinasjon :D

  Ha en nydelig desemberkveld,
  Klemmer

  Ps: Julekalender på bloggen min nå, ta gjerne turen innom og delta!

  SvarSlett
 3. Vakkert fra hotellet og jammen var det vakkert hos deg også. Kos deg videre :)

  SvarSlett
 4. Don't know your Armani from http://www.midmos.com/log.asp your Kmart http://www.empac-eap.com/users.html casuals? Do you have to twist around and check the label to know what http://www.abbottbus.com/team.htm you're wearing? Time to brush up -- fashion illiteracy can stop your http://www.midmos.com/log.asp personal style quest dead in its tracks.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)