mandag 8. september 2014

Gangen vår


Hei det er mandag...

Helgen har vært akkurat så fin som jeg håpet på og været har vært akkurat så dårlig at det å sitte innendørs å høre på regnet har vært skikkelig koselig. Nå melder meterologene en fin uke i vente og jeg skal bruke disse høstdagene til  å få ryddet hagen klar for vinteren.
Den antikke skodda som stå i gangen har i løpet av helgen gått fra å være lyseblå til å bli litt mørkere. Jeg kjøpte meg en liter med maling( gustaviansk blå) for en tid tilbake og har malt både vitrineskap
( som står i tvstuen) sengegavl ( som er en gammel løedør) og denne skodden som står i gangen. En nydelig farge som står høyt på listen over farger jeg kunne tenkt å male vaskerommet med etterhvert.


Hyllen på veggen er hjemmesnekra, skjenken er fra IKEA og pynten er fra diverse interiørbutikker her i området.


Hjertet på veggen har jeg fått mange spørsmål om. Det kjøpte jeg på FEEL for litt over 1 år siden. Det kostet 149 og kunne fås i flere størrelser.

Jeg har nå i ettertid sett at flere interiørbutikker selger nesten identiske hjerter. Et bra sted å titte er på din lokale blomsterbutikk. De har ofte slike pyntehjerter og diverse andre ting av naturmateriale som fint kan fungere som pynt innendørs, selv om det er tenkt til utendørs bruk.Mandag og akkurat nok timer til jeg skal på jobb til jeg klarer å få malt en dør, noen dørkarmer og planlegge julemarked ( 2 november  Løedamenes julemarked i Westernbyen)

Ha en fin fin mandag! 

Klem fra Elin

8 kommentarer:

 1. Dear Elin,
  The decorations are simple, peaceful but at the same time so lovely:) The color of the wall is great.
  Have a pleasant week:)

  SvarSlett
 2. så flink du er! kom å dekorere gangen min også du :))

  SvarSlett
 3. Så koselig i gangen din ;) Vi har nylig bestilt ytterdør til det nye huset, og den skal ha fargen gustaviansk blå. Gleder meg så til å se den på plass :) Ønsker deg en fin ny uke! Klem Mirjam

  SvarSlett
 4. Jeg elsker når jeg kommer over fine flotte blogger av enda finere hjem! Du har et kjempefint hjem, så her må jeg nok snoke litt rundt å hente inspirasjon til mitt eget! :)
  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 5. Skikkelig koselig i gangen din altså! Varm og ryddig velkomst :-))
  Den blå skodda var et dekorativt innslag. Husket plutselig at jeg har et spann Gustaviansk blå stående....hmmmm, er det noe jeg kan male tro?? Lekkert!
  Ha en flott høstuke:-)))

  SvarSlett
 6. For en nydelig farge gustaviansk blå er! Selv har jeg en kommode som skal males, og jeg har vært usikker på fargen. Men da jeg så den på bloggen din i dag, var all tvil borte. Kommoden blir nettopp gustaviansk blå. Tusen takk for tipset! Ha en nydelig dag og en flott uke!

  SvarSlett
 7. Bag is made of leather, suede or cotton, you can rest assured that the chanel replica material is not less than 100% authentic, quality first-class. Even the accessories and handbags decorative elements, such as zippers, chains, belt loops and buckles are replica handbags better than that of class. Some designers even as far as possible for you to provide free repair or replacement and ensure that within a certain period of time, to ensure that their products fully from, you can be in any stores to find a hermes replica common handbags of different league.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)