fredag 5. september 2014

Helg, oppussing og gratis tegneprogramHei og god fredag 

De siste to ukene har fargene ute endret seg. Man kan godt merke at høsten er her. Bladene har begynt å falle av trærne og de har begynt å bli brune/ gule og rød. Vakkert!  Jeg liker høsten. Visst liker jeg våren, sommeren og vinteren men jeg liker ekstra godt høsten. Deilige kvelder sammen med familien, gå på butikken å handle med seg høstens lyng i vakre farger, handle inn grønnsaker fra lokale bønder til deilige varmende middager og sitte inne å se regnet piske på vinduene. Høsten har en sjarm over seg den også.Denne uken har vi brukt til å rydde i kjellerrommet. Nå er vi klar til å slå ned veggen og jeg kjenner at jeg har sommerfugler i magen. Jeg synes slike prosjekter er utrolig kjekke.

Veggene er tapetsert fra før med miljøtapet ( dette gjorde vi for flere år siden og den kan få lov å bli) men har stått umalt. Taket fikk også på dette tidspunktet også et par malingstrøk. Så det eneste som må gjøres etter veggen er tatt bort, er å male veggene i samme farge som vi nettopp har malt resten av kjelleren med, legge parkett, liste, male taket et siste strøk og sette i spottet i taket Når det er gjort kommer den aller kjekkeste jobben. Inredningen. Jeg synes det er kjekt å planlegge inredningen så jeg bruker Room Sketcher for å prøve ut nye løsninger.Jeg har brukt dette tegneprogrammet flere ganger og spesielt hvis jeg er usikker på om jeg har har plass til de møblene jeg ønsker og hvordan farger passer til hverandre. Og det beste....du kan se rommene i 3D.
Programmet er grais og finnes på nettet.


Fredagen er her og jeg gleder meg veldig til å ta to dager fri. Men først noen timer på jobb før jeg tusler hjemover til helg, fri, familie og mer opppussing.

Ha en strålende vakker Septemberhelg. 

Klem fra Elin 

5 kommentarer:

 1. vi har visst samme planer i helgen vi :) har du ektorp sofaen? så lurt et program :) tror jeg må prøve det :) ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt med oppussing! Jeg håper vi snart skal begynne da vi er på jakt etter hus og jeg ønsker meg et oppussingsprosjekt. Room sketcher er lagra som favoritt og skal brukes når jeg finner ut hva jeg har å jobbe med - takk for tips :)
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 3. Wonderful room - great bench and the linen cushions! The view from your window is AMAZING!:)
  Have a sunny and pleasant weekend:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)