tirsdag 16. september 2014

Planlegging av julemarked i shorts...


Høsten er deilig. Deilige dager innendørs med regn plaskende på vinduene eller slik som nå- strålende sol, 20 garder og skikkelig sommerfølelse. Hadde det ikke vært for at bladene på trærne begynner å bli organge og gule og fluesoppen pynter opp langs veikanten hadde nok jeg vært i feriemodus nå.

Utenfor på trappa har lyngen kommet på plass. Ingen høst uten lyng. I år ble overskuddet fra eplesylting og bakst også brukt som pynt. Epler er vakre til å pynte både innendørs og utendørs med. Her brukes de flittig både til jul og på høsten som bordbynt, som dørpynt og som magefyll.
Lyset er vakkert om høsten. Kveldene er mørkere men når sola titter frem på formiddagen kunne man liksågodt vært i mai som i midten av september.

Pastellfargede puter har blitt byttet ut med en mørkere vakriant og marineblått og beige er en gjenganger både i stuen, kjøkkenet og i tvstuen denne høsten.
Helgen ble tilbrakt i Telemark sammen med venner. Dyrsku er alltid kjekt og med meg hjem hadde jeg både  mat, klær og pynt. Spekepølser, nykværnet mel, strikkesokker, treningsklær, lykt og fat fra Riviera maison og godis. Jeg klarer rett og slett ikke å gå forbi boder som bugner av hjemmelaget sjokolade.

Det har rukket å bli tirsdag og jeg har enda noen timer fri før jeg skal på jobb. De skal brukes til å planlegge julemarked  med løedamene i Westernbyen.

Julemarkedet blir 2 novmeber og i år har vi enda flere utstillere! Jo flere jo bedre...Hvis du kjenner/ lager noe som du mener vil passe inn på et gammeldags julemarked så ta kontakt med meg på elin.hakvaag@lyse.net.

Vi har alltid plass til spennende kreative mennesker som brenner for det de holder på med.

Ha en vakker høstdag. 
Klem fra Elin4 kommentarer:

 1. sehr schöne bilder!!! die apfel dekoration finde ich sehr schön, liebe grüße von angie

  SvarSlett
 2. Hei;)
  Bildet med lyng og epler er nydelig;)
  Høstsolen har varmet her denne uken. Havdisen har kommet helt inn til Trondheim så det har vært fuktig til 12-13 tiden men så har solen tatt over;)
  Gleder meg til å se hva du lager til Julemarkedet. Håper du viser frem på bloggen, alltid en fryd;)

  God helg fra Ann-Mari

  SvarSlett
 3. I truly like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and can be checking again soon. Pls check out my web page as well and let me know what you think. Affiliate spam....Best Cccam Server

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)