onsdag 23. juli 2014

Pengebesparende varme og Norsk rock


Hei og god morgen!

Datamaskinen har hatt en liten pause. Jeg har forflyttet meg fra hjemmet og er i skrivende stund på Fyn.
Nå skulle man trodd at jeg hadde tatt helt av her nede i Danmark - interiørmekkaet med stor I.  Men nei! Jeg har konkludert med at denne varmen vi har nå er veldig pengebesparende! Det eneste man bruker penger på er nok å drikke! Får se hvordan det blir i dag for da er planen er dagstur til Odense.


I går var det gammeldags marked her. Vi bor i en by med lang sjøfartshistorie og i går kom et 20 talls seilskip inn og i byen var det masse festligheter i form av gammelsdags kremmermarked, bryggedans som ble avsluttet med et gigantisk fyrverkeri sent på kvelden.


Jeg forflytter meg fort og siden sist innlegg har jeg også rukket å ha tlbringet helgen hjemme på sørlandet. Tradisjon tro drar jeg alltid hjem når Fjellparkefestivalen holdes ( Norges eldste rockefestival som holdes for 33 gang)Det er Flekkefjord rockeklubb som er arrangør og gang på gang viser de at de har virkelig har peiling på hva de holder på med. Dette året var det band som Comet kid, The  dogs, Kvelertak, Thulsa doom, Kaja Gunnufsen for å nevne noen.

Etter 2 dager med festival  vendte vi nesen mot Danmark tidlig ( alt for tidlig) søndag morgen og i dag begynner jeg endelig å våkne! hi- hi

Nei, jeg får se å få kokt meg noe kaffe, komme meg ut i sola mens jeg venter på at resten av gjengen skal stå opp.


Ha en fantastisk onsdag!

 Klem fra Eliln


3 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)