tirsdag 15. juli 2014

Tirsdag og endelig litt regn


♥  S O M M E R F E R I E    H J E M M E      

God morgen ! 

I dag regner det og vet dere jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg våknet opp til plaskende regn. Guri så deilig! Inne koser jeg meg med kaffe, nyheter mens jeg planlegger uken på papiret. Denne uken skal vi være hjemme...iallfall frem til fredag. Da drar jeg og noen venninner til Sørlandet. Søndag vender  jeg og resten av familien nesen mot Danmark.  

Men først skal jeg kose meg her hjemme og i dag innendørs med en god bok, kjøkkensysler, klesvask, spasertur i regnet og pakking av feriekofferter.  

Jeg ønsker alle som titter innom en deilig dag 
enten solen skinner eller det regner slik som her.

Klem fra Elin

6 kommentarer:

 1. Hei;)
  Nå har jeg virkelig hatt et dykk nedover i innleggene dine;) Du gir av energien din, det er så koselig og inspirerende.Her har det regnet litt i dag, nesten så det har vært godt å puste etter uker med varme. Vi trøndere er i vant med denne sommervarmen dag etter dag ;) Men jeg klager på ingen måte. Fra i dag har jeg virkelig sommerferie: Leverte siste på videreutdanningen min i går;) Ønsker deg superfine sommerdager;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 2. Ja,endelig kom det litt etterlengtet regn!
  Deilig med noen dager hjemme i ferien også da,alltids noen prosjekter som er greie å bruke dagene på,å bare ta den tiden det trenger:)
  Kos deg i ferien:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 3. Ja, enig med deg, deilig med hjemmeferie, og faktisk deilig å kose seg inne i regnet i dag! Ha en flott sommer videre!

  SvarSlett
 4. Nå har det vært sol og alt for varmt i en uke, så kunne godt kommet litt regn igjen, hehe :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)