søndag 2. februar 2014

Vi går ombord på en søndag...


Hei hei søndag!
Søndag er liksom den STORE fridagen her i hjemmet. Da er det helt greit å gå rundt å joggebukser hele dagen, ligge lenge om morgenen, spise sen frokost og middagen blir servert en gang mellom 12-18...ja søndagen er den ultimate " daffedagen" her i huset.

Jeg liker bord i alle fasonger og varianter. Små og store bare de er fine å se på og er passe store slik man kan ha litt pynt på dem.  


Gavekortbordet i stuen ble kjøpt i begynnelsen av januar 2014. Bordet er passe stort nok til å kunne plassere et knippe utvalgte pynteting og passer godt inn her i stuen. Bordet er kjøpt på FEEL.


Det nyeste tilskuddet av bord her i hjemmet er dette her, som også kommer fra FEEL. Bordet som stod her tidligere ble i det minste laget synes og så egentlig litt rart ut. 
Nå er det bordet solgt og blitt erstattet med et som er litt større. (jeg har ikke hatt tid til å pynte bordet ordentlig enda)


Her høljer det ned og blåser stikk og strå... men har vi bedt inn til garasjesalg så har vi bedt inn til garasjesalg. Heldigvis er vi inne i garasjen! 


Ha en fantastisk søndag folkens!
Klem fra Elin


7 kommentarer:

 1. Fine bord, viktig med plass til litt pynt ja ;-)

  SvarSlett
 2. flotte bilder :) er det en husfred jeg ser der?

  SvarSlett
 3. Hei Interiorgirl
  Ja det er en husfred. Så og si en eneste planten som jeg får til :)) Klem:)

  SvarSlett
 4. Gavekortbordet var nyyyydelig og lampen var superfin! Håper garasjesalget gikk fint? Det burde vi også hatt… Angående søppelkommentarene så er det sikkert detsamme jeg har gjort - klikket på en link. Tusen takk for den opplysningen. Her strømmer det på, helt sykt. Blogges! :) Jessica

  SvarSlett
 5. Så flotte bord. Samtidig må jeg også være ærlig å si at lyseblått er en lekker farge. Det er en av fargene jeg har valgt på stasj i hytten min i Sverige

  Ønsker deg en flott uke videre.
  Klem Anne Line

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)