tirsdag 4. februar 2014

Vår, vinduer og trekning av giveawayHei hei
Det har rukket å bli tirsdag og det nærmeste jeg har kommet bloggen de siste dagene, er via mobilen. 

Jeg er ikke noe tess på mobil-blogging.  Da venter jeg heller til jeg har en labtop som virker og jeg har tid til å sette meg ned med den. Det har jeg nå og jeg har til og med rukket å trekke en vinner av lysestaken.

Det våres her hjemme selv om det er bitende kaldt ute. Det våres innendørs. Jeg er veldig glad i alle årstidene men når jula er over og vi har kommet til februar da er jeg klar for våren. 
Da lengter jeg etter solstråler som varmer og jeg lengter etter å kunne gå hjem fra jobb på tørr asfalt mens fuglene synger.
Da synger jeg minst like høyt.


Her hjemme våres det i form av planter, fine pasteller og rene sofatrekk. 
Neste ting på listen som gjør at det blir litt lysere og litt triveligere er å vaske vinduer.  Jeg blir nesten helt flau når jeg kommer hjem etter jobb og det enda er lyst  å ser hvor skitne vinduene våre er. 

Jeg er ingen "vindusvaske-dame" som pusser og gnikker så fort det kommer en flekk men jeg skjønner det at når det ligger et tykt lag med sand og skitt og det ser ut som vi har fått sota glass i løpet av vinteren -ja da er det på tide å finne frem bøtte og klut. 


Jeg er fryktelig dårlig på å vaske vinduer og ofte når vi er fryktelig dårlig på noe er det noe av det verste vi gjør. 

Slik er det for meg. Jeg synes noe av det verste jeg kan gjøre er å vaske vinduer for uansett hvor mye jeg vasker og hvor lang tid jeg bruker så blir de skjoldete og stygge. Så her kjære lesere kan jeg trenge noen tips "VASKETIPSTIPS FOR DUMMIES"

Så over til noe som jeg mestrer...nemlig trekking av GIVEAWAY. Vinneren av Louise Roe lysestaken skriver dette:


"Nydelig!! Er selvfølgelig med og håper stort på lykken :)

Fin søndag til deg :)
Klem


Send meg adressen din så skal jeg sende deg lysestaken :O)


Ha en vårlig og fin kveld videre!

Klem fra Elin

9 kommentarer:

 1. WOW!!! Vant jeg virkelig!.. JOHO for en super fantastiske gøyal overraskelse, den passer helt perfekt her :)
  Nå skal jeg går rundt å juble resten av dagen, minst!
  Sender adressen :)
  Ha en super tirsdags kveld :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Bruk NYLONVASK eller bittelitt ZALO i ei bøtte vann. Vask over vinduet først med endl vann, deretter en gang med godt oppvridd fille. Nal over og tørk vekk vann i kantene...IKKE bruk avispapir eller lignende... Sånn har jeg pussa vinduer i årevis, uten skjolder.

  SvarSlett
 3. Fantastisk at Frk elton vant! Herlig herlig :)

  Bud nr 1 for vindusvask - finn en god nal og invester i en god mikrofiberklut.

  takk for vakker kommentar inne hos meg. Har mugga fra RC funnet veien til deg i Ålgård?

  klem

  SvarSlett
 4. Enjo vindusvaker er helt topp, alt i et microfiberklut og nal, bruker bare kaldt vann og vinduene er vasket på no time :)

  Hilsen Elisabeth :)

  SvarSlett
 5. Beklager, jeg er elendig på vindusvask selv, så der håper jeg noen andre kan hjelpe med tips. Så vårlig og fint det er hos deg :-)

  SvarSlett
 6. ojoj,det våres her også! har vasket og ryddet litt på kjøkkenet i dag. (da snakker vi salmiakk) flotte vårlige bilder :) angående vindusvasking ja...tok verandavinduene her en dag...resten av vinduene på huset skal jeg ta spylern på. seriøst :-p ps mannen vasket bilen i dag,jeg kjente den ikke igjen! så ren og pen ;)

  SvarSlett
 7. Kjøp et klutsett hos Nille, et gul tykk microfiberklut til å vaske med, og en blå tynn til å tørke med. Koster 39 kr tror jeg. Kan ikke bli enklere og raskere, og blir skinnende blankt. Fantastisk også på alle blanke overflater.

  SvarSlett
 8. Jeg HATER å vaske vinduer, så her er hageslangen min beste venn :) På vinduene jeg når opp til tar jeg Zalo på jifmoppen og skrubber litt, så spyler jeg til det slutter helt å skumme, VOILA, så er det gjort:) Ingen skjolder i sikte. På de andre tar mannen litt Zalo i munnstykket på hageslangen og spyler i vei- blir så fint at :) Skulle bare ønske det var like lett på innsida...;-D

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)