tirsdag 19. november 2013

Klør i fingrene...

 
På kjøkkenet har noen røde fargeklatter fått komme frem i form av gamle melsekker, håndklær med monogrammer, Green gate skåler og noen fin mugger i rødt. Julepynt og julepynt....jeg pleier iallfall ikke å ha det fremme ellers i året. For meg er det pynt som passer inn hos oss i julen.

Mens kjøkkenet har røde fargeklatter er stuen litt fargeløs. Stille før stormen kaller jeg det... Jeg klør i fingrene etter å finne frem julepynt, tekstiler  i rødt og kunne gå å kjøpe  inn flere av julens blomster.

Noen reinsdyr, litt sølv og litt flere lysestaker enn vanlig har kommet frem men røde putetrekk, granbar, Maileg nissene som pleier å sitte her i stuen må ligge i dvale i kassene i kjelleren i et par uker til.

Mens jeg venter skal jeg ta meg en skikkelig inspirasjons runde på blogger for å se på alle de flotte " julehjemmene" som vises frem.5 kommentarer:

 1. Vakkert! Og likte veldig godt at du skriver "stille før stormen"...ha,ha...

  SvarSlett
 2. Blir alltid inspirert hos deg jeg :-)

  SvarSlett
 3. Klør litt i fingrene her og ;)

  SvarSlett
 4. Vi har ei flott tid i møte:) Godt vi har noe å se frem til. Ha en fin fin dag.

  SvarSlett
 5. Ja her klør det også,både i fingre og i hodet!Merker jeg har veldig lyst å begynne,men samtidig vil jeg ikke begynne før desember,eller evt på kjøkkenet nå til 1.advent!!! Utrolig mye flott inspirasjon til jul rundtomkring,vi kommer nok til å eksplodere både du og jeg når vi først tar løs!!!
  Toveklem.)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)