tirsdag 6. august 2013

Tv stuen før og etter...7 år med blogging


Hei og god tirsdag!
Tusen takk for alle de flotte kommentarene på før og etter kjøkken innlegget i går. I dag er tenkte jeg å vise tv stuen vår. 

Tv stuen vår har i løpet av disse  årene gått fra å bestå av100%  furu til å nå bestå av 99 % hvitmalt panel og 1 % furu. 
Jeg har enda tilgode å male trappen, et par vinduskarmer og taket men stresser ikke med det. Når lysten på malerarbeid melder seg skal jeg sette i gang med disse tingene.


Det første som ble malt her oppe var branntavlen. Etterpå ble dører og karmer malt og til slutt vegger. Nå er det slik at vi har sånn ca 3.5 meter under taket her,  så jeg var mektig imponert over meg selv da jeg klamret meg fast til en 3 meter lang stige mens jeg malte oppunder taket. Om jeg var redd? Det kan du skrive under på. Jeg skalv slik at hele stigen ristet. Nå går det meste i hvitt med sorte detaljer. Etter veggene ble hvite har de vært et perfekt sted for flere av  mine gamle bilder. På veggen her har jeg et original bilde over Stavanger fra ca 1890 årene. Bildet ble reddet og gitt til meg, da noen gamle hus i Stavanger skulle rives. Det andre bildet er fra bryllupet til oldeforeldrene mine som giftet seg Brooklyn tidlig på 1900 tallet.Min aller første Ektorp stod lenge her oppe i Tv stuen.Senere fikk den komme ned i stuen og i dag står  en begige sofa her, som jeg kjøpte brukt av en barndomsvenninne. Bordet er et Lack bord fra IKEA og står fortsatt i tv stuen, det har bare skiftet farge. Slik fremstår tv stuen i dag. Litt strammere og litt mer maritimt noe som jeg synes passer godt til en tv stue og ikke minst samlingen av gamle sort hvitt bilder.  Tv stuen brukes for det meste i dag som oppholdsted for ungdommene og når vi ønsker og se forskjellige tv program. 

Men dere, det er tirsdag og jeg har et par ærend jeg må ordne  så vi får snakkes. Forresten i kveld sendes sommeråpent direkte fra hjembyen min Flekkefjord. Verdens fine by! 

Takk igjen for de herlige kommentarene fra dere damer! Slikt varmer.

I neste innlegg får dere fortsettelsen på før og etter 7 år med blogging 
og da skal jeg vise dere stuen vår. 8 kommentarer:

 1. Dette er kjempefine innlegg, Elin! Så utrolig gøy å se de store forandringene. Kjempefint hos deg!
  Klem fra Anette♥

  SvarSlett
 2. Wow, for en forandring - både på TV-stue og kjøkken! Så utrolig lyst, delikat og fint det har blitt. Utrolig hvordan smaken forandrer seg. Da jeg flyttet inn i huset mitt malte jeg stuen bonderød, kjøkkenet blått, gangen gul og soverommet grønt. Kan du tenke deg...hi...hi... Mens nå er det hvitt, hvitt og hvitt ;-) OG MYYYE bedre ;-)

  Det skal bli spennende å se stuen i neste innlegg!

  Ha en herlig tirsdag!

  SvarSlett
 3. så fint det ble :) er så deilig å få vekk furuvegger, de tar mye lys :) maling er jo aldeles magisk :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin forandring!
  Så utrolig koselig med de gamle bildene.
  Liker stilen din!

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett
 5. Så artig å se. Det har skjedd en flott forandring, og fotografen har jo blitt veldig proff. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet og fant det flott!
  Bildene dine er vakre, er ditt hjem nydelig!
  Jeg tok meg den frihet å legge deg.
  Jeg har en venn som bor i Norge, elsker innredningen du gjør, alle hvite og svært vakker.
  Jeg vet Tildas, liker du? Jeg så du har en i ditt hjem!
  En klem med kjærlighet,
  Takk!
  Priscila

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)