mandag 5. august 2013

Før og etter kjøkken...7 år med blogging


I disse dager har jeg blogget i 7 år. Kjente og ukjente har  sett og lest om hjemmet vårt, mine kreative prosjekter og mange har fått følge med på hvordan huset vårt sakte men sikkert har endret seg.

Jeg tar meg selv i ofte å henge meg opp i de tingene som ikke har blitt gjort noe med her hjemme og som jeg ønsker å endre på. Når jeg titter tilbake på bilder fra 7 år tilbake og ser hvordan vi har fått det, bør jeg si meg fornøyd med både arbeidsinnsats og heller legge vekt på hva vi har gjort isteden for hva som gjenstår. Jeg skal bli flinkere til det :O)

I anledning 7 års jubileum kommer jeg til å vise  før og etter bilder av forskjellige rom i huset vårt.
De gamle bildene har jeg hentet på den første bloggen min.Kjøkkenet vårt i 2007. Da vi flyttet inn var veggene knall gule, etter noen år ble de mørkeblå og så ble de hel sparklet og fikk denne tapeten som vi fortsatt har.
Vinduskarmene har blitt malt hvite og det er det samme  har spisebordet og stolene.
Denne vinteren slo vi ned veggen mellom stue og kjøkken. Det resulterte i et lysere, luftigere inntrykk. Det satt langt inne hos meg, det å fjerne veggen men etterpå har jeg ikke angret en dag på nettopp dette.På bildet ser dere det første møbelet jeg malte hvitt. Framskap fra Jysk som var i lutet furu. Dette hadde jeg her på kjøkkenet i flere år.  Nå står framskapet i leiligheten i kjelleren.Framskapet ble flyttet ned da jeg kjøpte meg flere ting fra IKEA sine serie Liatorp og Hemnes. 
To  serier som går igjen i flere rom i huset. I tillegg har vi garderobeskap fra Pax.  


Skapet med glass dører kom også fra IKEA og ble kjøpt til innflyttingen  i 1998. Den lille kommoden var et av mine første loppefunn som ble malt hvitt. Hyllen på veggen hadde jeg helt til i vinter da den ble byttet ut med en tallerkenhylle.


Det er mandag og jeg beveger meg inn i den siste uken med ferie. Den skal nytes!
 Jeg ønsker alle som er innom en fin fin dag.14 kommentarer:

 1. Så stor forandring og det har blitt kjempe fint. Det er artig å se tilbake på hvordan det var. Samtidig gir det en god følelse å tenke på alt man har gjort, enn å tenke på det som må gjøres.

  Selv skal jeg på hytta på onsdag etter jobb, og fortsette oppussingen av hytta. Snart begynner vi på oppussingen i gjestehytta:-). Hvis du har lyst kan du gå inn på bloggen min å se.

  Ønsker deg en fin uke videre.
  Hilsen fra Anne Line

  SvarSlett
 2. Så gøy å se før og etter bilder :)
  Framskapet du har flyttet i leiligheten, minne mye om det jeg hadde. Desverre lot vi mange slike møbler stå igjen i huset vi flyttet fra i 2007 :(

  Jeg og henger meg oppi ting som ikke er gjort eller ting jeg ønsker skal gjøres, men jeg må også prøve å glede meg mer over de tingene som faktisk er blitt gjort :)

  Takk for at du deler før og etter bildene med os :)
  Gleder meg til du viser flere rom :))) Kan jo snappe opp ett og annet tips vettu :)

  Fin august uke til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Du har det så nydelig og for en forandring :) vi forandrer oss jo også med tiden- men dette lyse lekre tror jeg vi kommer til å like for alltid :) blir jo glad av det !

  Ønsker deg en flott uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 4. Grattis med syv år....og jammen har du forandret litt på disse årene :)

  Ha en fin uke Prinsessen

  SvarSlett
 5. WOW skal si det var en stor forandring på disse årene. Det har blitt utrolig fint. Du har en nydelig smak. Gleder meg til å se før og etter bildene av resten av huset :)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. 7 år ! Det står det respekt av :)
  Kjekt å få sjå forandringane du har gjort i løpet av desse åra.
  Kos deg med den siste ferieveka :) Blir skikert ok å komma tilbake til kvardagen igjen òg ;)
  Klem / Janne

  SvarSlett
 7. Gratulerer!

  Moro å se forandringene! Fra mørkt og tungt til lyst og fint.Hvitt er vakkert?

  Klem

  SvarSlett
 8. Spennende å se hvor mye som har forandrer seg over tid. Her var det jo ikke lite som hadde skjedd. Dere har vært flinke.
  Her i huset er det også veldig stor fokus på hva som burde forandres, og ikke alltid på alt det som allerede har skjedd. Viktig å nyte forandringene litt før man begynner på noe nytt... kanskje... men veldig vanskelig ;).
  Ønsker deg en flott uke.
  Klem

  SvarSlett
 9. Morsomt å se alle forandringene. Jeg er også velidg flink til å tenke på alt jeg gjerne skulle ha gjort, istedenfor å fokusere på alt jeg faktisk får gjort. Mulig det er en sånn kvinneting....
  Kjøkkenet ditt har i alle fall blitt til det bedre og har blitt knallfint!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 10. Snakk om forandring, veldig artig å se de gamle bildene av kjøkkenet ditt. På den tiden var det jo sånn de fleste ville ha det, men jeg synes nå at at kjøkkenet ditt i 2013 er MYE MYE flottere. Det ble kjempefint etter at dere tok ned veggen og fikk åpnet opp rommet:) Herlig kollasj i forrige innlegg!

  Ha en flott uke, Elin! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 11. Moro med slike bilder :D

  Veldig forandring, å veldig pent!

  Ha en finfin uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 12. Virkelig en flott forandring ;) Merker selv hvordan år og blogging forandrer interiøret i heimen ;) Lyst og fint hos deg! Nyt siste ferieuken! Klem mirjam

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)