lørdag 31. august 2013

Tv stueGod morgen og god lørdag!
Jeg har nesten kommet i mål med tv stuen etter at glass skapet som stod nede i stuen har blitt flyttet opp, skrivebordet blitt flyttet og organisert.Med glass skapet oppe, fikk jeg orden på interiørbladene og samlet pynteting på en finere og ryddigere måte.


Tidligere i uken var jeg på tur med jobb i fin været. Jeg har til tider følelsen av at jeg er en Espen Askeladd for jeg kommer stadig over små skatter som plukkes opp og bare må tas med hjem.  Det kan være alt fra  stener, blomster til  gamle møbler som skal kastes.

På turen fant jeg ei gammel gren  (Øverste bilde) avskallet for bark og perfekt til å bruke som pynt hjemme.
For at grenen skulle komme trygt hjem ble "knerten" båret på skulderen igjennom hele sentrum, innom Kiwi for kjøp av is, innom skolen og lærerværelset før den var trygt plassert i tv stuen. Nå står Knerten i hjørnet ved siden av skrivebordet, mens jeg tenker så det knaker på hva den skal brukes til.

Lørdag, sol, sprangstevne, familie kos og kreative prosjekter....
Livet kan vel egentlig ikke bli finere..:O)4 kommentarer:

 1. Ja er det ikke morsomt å finne ting en kan ta
  med seg å bruke på et eller annet vis.
  Bare så synd at alt tar plass. Dermed må en rydde ut litt noen ganger.
  Driver litt med det nå. Håper jeg rekker litt flere rom i løpet av høsten.
  Likte veldig godt den globusen din.
  Ha ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Eg fant to flotte greiner når eg var på båttur med foreldra mine i sommar, pappa manøvrerte den vesle askeladden (treffande namn på båten med tanke på at "eg fant, eg fant") inntil og Eli hoppa på land på jakt. På vei tilbake i båten plumpa eg uti med begge beina, ein liten pris å betala for dei flotte greinene - det var så vidt eg fekk dei med meg heim i bilen - så lange var dei :)

  Ellers så trudde eg at du hadde bloggpause eller noko, fekk ikkje opp at du hadde lagt ut innlegg. Men så oppdaga eg at du hadde falt utav bloggrollen min når eg fiksa på bloggen, då falt egentlig alle ut. Så sånn var det. Men no er du på plass att :)

  God helg til deg, Elin!

  Klem Eli (tidligare Frøken Fryd)

  SvarSlett
 3. Hærlig å finne fine skatter :D Du finner nok på noe kreativt tenker jeg !!
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)