onsdag 28. august 2013

Kaos kontroll

Hei! 
I dag fikk vi kjenne litt på høsten. Den siste uken har vi hatt fantastisk vær med over tyve grader. I dag når jeg våknet regnet det og gradestokken viste 12. En skikkelig grå morgen. Heldigvis er jeg ikke morgengretten av meg ( bare jeg får et par timer i fred og ro før jeg må ut dørene) så litt regn setter ikke en stopper for en fin morgen med kaffe, levende lys og duren av tørketrommelen som bakgrunnsmusikk.


Ukens prosjekt i hjemmet er på en måte kommet godt i gang. Skapet på bildet over har blitt flyttet opp og jeg har flyttet skrivebordet for å få plass til skapet. Sånt baller  fort på seg her i huset og plutselig hadde bilder, små møbler og pynt fått nye plasser.
I skrivende stund råder det totalt kaos fordi når jeg var i gang kunne jeg jo ta en opprydding i skrivebordet og innholdet ligger nå "tilfeldig"  plassert ut over det meste av gulvet i tv stuen. (!)


Jeg må innrømme det at rot stresser meg og iallfall slikt rot der man må lage små stier i rotet for å komme frem til badet og soverommene. Nei, det er bare en ting å gjøre med det- brette opp ermene i ettermiddag å få orden  oppe i tv stuen. Når det er ferdig skal jeg ta noen nye bilder av vårt "nye" arbeidshjørne med vitrineskap.

Det er onsdag, en ny kjekk arbeidsdag og bare et par dager til helg. Sånt får iallfall meg i godt humør.

Jeg ønsker alle som stikker innom en fin fin dag! 


3 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)