fredag 9. august 2013

Før og etter soverom....7 år med blogging.Fredagfølelse....muligens for at det nettopp er fredag og den beste dagen i uken, selv i sommerferien. 

Jeg var nok i overkant kjepphøy når jeg lovet dere bilder av soverom, gang og wc i samme innlegg. Dere hadde nok sovnet lenge før dere hadde kommet til bunns av innlegget. Så innlegget deles opp.
I dag vises bilder fra soverommet.

Husker dere at jeg har fortalt at hele tredje etasje bestod for det meste av furu. Soverommet også!
For en hytteentusiast må egentlig huset vårt ha vært himmelen for man kan trygt si at man våknet opp til natur...i ekstreme mengder. Seng i furu, nattbord i furu, klesskap i furu...osv.  Soverommet var det aller første rommet som ble malt.


Guri så lyst det ble. Jeg husker at jeg allerede da lekte med tanken på å male hele furu etasjen lys, en tanke jeg og mannen ikke delte.  Han tenkte på de flotte kvistene i panelt mens jeg tenkte på hvor mye kvistlakk jeg trengte for å dekke kvistene.Hver gang mannen dro på fisketur med gutta så jeg mitt snitt til å forvandle litt mer av furua hvit. Det er liksom bedre å få tilgivelse enn tillatelse.


Soverommet ble malt på nytt i en nydelig kremfarge, vi kjøpte nye møbler, og i vår fikk sengen vår senge- gavl. Døren tilhører en gammel løe som vi brukte til å ha våre første julemarkeder i. Døren fikk jeg som et minne og har malt og hengt minnet på veggen. Lamper er flere år gamle og har blitt kjøpt på IKEA. Sengeteppet kjøpte jeg for noen år siden på Prinsess.
Jeg liker ikke å ha så mye " dill" på soverommet. Her skal inntrykket være rolig og avslappet og for mye stæsj stresser meg. 


Kommoden heter Hemnes og er fra IKEA (jeg elsker seriene Pax Birkeland, Hemnes og Liatorp) Speilet kjøpte jeg på loppis i Sverige, vaskevannsfat i emalje fra Åhlens. Muggen har jeg fått i gave.Jeg får ønske alle dere fine mennesker 
der ute en vakker og fin fredag. 

For dere som ønsker å se bildene mine på Instagram, så er navnet mitt @prinsesseelin7 kommentarer:

 1. Så godt å male over panelen...
  Jeg holder på her hjemme også, stuetaket er neste ut :)))
  Så artig å se før og etterbilder, kjempefint er det blitt, takket være mannens fisketurer, hi hi :)
  Ditt soverom kunne like godt vært mitt :) Akkurat samme fasong med skråtak og skapene mine er plassert på samme sted som hos deg :)

  Fin fredag til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Det blir et hellt nytt rom når en får malt panelen.
  Her er også noen helger med mannen bortreist brukt
  til oppussing, hehe Men nå er det så sjelden han
  er borte alene. Må nok prøve å sende han på en eller
  annen tur en helg.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig delikat og lyst rom.:)
  Her kommer malekosten frem så snart
  mannen forlater huset.
  Herlig helg til deg.
  Lekker stue også forresten. :)
  Klem Mette.

  SvarSlett
 4. så koselig soverom. sengegavlen var bare skjønn. vi har også samme skråtak på soverommet. har du malt tak og vegger i samme farge? jeg skal gå igang med oppussingen av soverommet nå og er litt usikker på fargevalget :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)