mandag 12. august 2013

Før og etter gang...


Hei og god ny uke!
To dager igjen til jobbstart. Jeg både gruer og gleder meg. Gruer meg litt for jeg synes det er skikkelig deilig med ferie, la humla suse tilværelsen, sove så lenge jeg måtte ønske om morgenene og gleder meg til å komme tilbake til normale rutiner, treffe kolleger og elever igjen.

Mest av alt gruer jeg meg til å sende datteren på videregående skole. Det har vi aldri gjort før og jeg er temmelig sikker på at det ikke var så lenge siden jeg fulgte henne til første skoledag som førsteklassing. Nå blir hun førsteklassing igjen og denne gangen må hun gå selv....( snufs...lettrørt)


Gangen ja. Den har alltid vært lys men har blitt malt flere ganger og hver gang har den blitt litt lysere.
Siden vi har grovkjøkkeninngang på andre siden av huset er det sjelden vi går inn denne inngangen selv. Gangen er et knutepunkt i huset og blir allikevel mye brukt siden vi må gå igjennom her for å komme opp til tredje etasje.

Fra dette bilder over her ble tatt til nå har vi fått lyse  fliser på gulvet, nye lister, dører som har blitt malt hvite og et par strøk med lysere maling.


Jeg har alltid ønsket meg hvitt eller sort hus. Jeg har en forkjærlighet for disse danske sorte sommerhusene og hadde en drøm om nettopp slik farge på vårt. Det fikk jeg i fjor sommer. Tidligere var huset beiset i en honning liknende farge som tok hele oppmerksomheten fra blomster og pynt utendørs.


I år har vi oljet terrassen, malt ferdig huset, malt vinduskarmene og kost oss mest mulig utendørs.
Jeg merker at hus fargen har hatt utrolig mye å si for kosen utendørs. Nå er det rett og slett utrolig kjekt å holde på ute på terrassen og i hagen.


Brunfargen tok hele oppmerksomheten....


Håper du får en fin mandag. 

Her blir det innkjøp av diverse ting til skolestart, litt klær og diverse andre småting som trengs før vi tar fatt på høsten. Det blir en mamma og Tina dag  som avsluttes med lunsj i Sandnes. Jeg er sikker på at det kommer til å bli en fin dag.
6 kommentarer:

 1. Ja utefargen gjorde virkelig forskjellen! Utrolig hvor mye fargene har å si! Gangen ser lys og trivelig ut! Men jeg likte godt det gamle bildet på veggen i den "gamle" gangen også! Ha en koselig dag på shopping :-)

  SvarSlett
 2. Så fin utefargen ble. Gjorde seg veldig med den mørke.

  Lykke til med skoleoppstart!
  Klem fra Tonje Merethe

  SvarSlett
 3. Å for noen deilige forandringer!!!Huset ble råflott og kledde den sorte veldig godt,og så er det jo så fint til alt mulig - nydelig kontrastfarge i bakgrunnen av blomster blant annet.Smaken forandrer seg...og det er en tid for alt.Foramndringer må til.Jeg er selv i fasen hverken før eller etter i gangen vår...men midt i mellom og det er ikke mye gøy.Pirker opp gulvbeleggbiter i tusenvis,den sitter med supersupersuperlim :P
  Meeeen....deilige å se noen som har fått det fint på gangen sin,det gjør jobben litt lettere faktisk og man blir fokusert.Pirke,pirke *lol*
  Lyst og lett og lekkert ble det ihvertfall hos deg - og forhåpentligvis snart hos meg :)
  Ha en flott uke - spennende ting som skjer...jeg synes selv det er trist for hvert klassetrinn mine går opp...tiden går sååå fort!!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 4. Så gøy å se alle FØR/ETTER innleggene,ja det er mye som forandres i årenes løp,kjekt å se tilbake på:)
  Eldstejenta her i huset er meget klar for skolestart,hun konkluderte idag med at nå hadde ferien vart lenge nok,så nå måtte snart skolen begynne,hehe;)
  Ha en finfin uke videre!
  Klem Caroline

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)