lørdag 16. mars 2013

Tv stuen i sommerhus stil


Jeg storkoser meg med å stå tidlig opp på lørdagene, ha kjøkkenet helt for meg selv, titte ut på snøstormen som herjer og bare kose meg med med kaffen.
Denne lørdagen er ekstra fin for det er ikke noe som "må" gjøres. Ingenting som skal bæres ut i garasjen, legges på plass i skap, henges opp, sorteres eller kastes. Det er vi rett og slett helt ferdig med.

Da vi drev å la parkett tok jeg meg tid til  å planlegge hvor møblene skulle plasseres, bilder skulle henges, hva som skulle få bli og hvor de forskjellige sakene skulle oppbevares. Ting som har blitt valgt bort har blitt pakket ned i kasser for garasjesalg eller  skal leveres til gjenbruk. Det som er igjen har fått faste plasser. Jeg merker at slikt gir ro i sjelen ;0)

Tv stuen vår har blitt skikkelig fin uten at vi har pusset opp noe som helst. Vi  har tatt bort møbler og  vi har flyttet opp møbler og den minner nå om et "sommerhus" i hvitt, turkis og rosa.
Mormor skapet som tidligere stod i gangen har vi flyttet opp og inneholder nå hobbysaker.
Her er det skikkelig surt ute og egentlig burde man holde seg innendørs, fyre i ovnen, drikke kakao og se sport på tv hele dagen. Isteden skal jeg og ei venninne på shopping og cafebesøk i Sandnes.  Men det er ikke riktig enda. Først skal jeg drikke opp kaffen, se litt tv, lese blogger og nyheter. Rett og slett bare nyte at det er lørdag morgen.Jeg håper du også får en fin lørdag.

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig lørdag! Her skal også sporten på..det er obligatorisk, selv med små unger i hus som kanskje helst ikke bør se så mye tv.. :)

  SvarSlett
 2. kos deg på Sandnes og Nyt freden på en lørdag!
  klem nita

  SvarSlett
 3. Så koselig lørdag!
  her snør det også:(
  Deilig og ha en lørdag som en bare kan kose seg.
  Kos deg idag og helgen.
  klem lille meg

  SvarSlett
 4. Herlig med sommerfølelse innendørs selv om det ikke føles som vår helt riktig enda :)
  Ønsker deg en fin lørdag

  SvarSlett
 5. Høres ut som en god plan for en frilørdag!!! Kos deg masse. Jeg koser meg inne på jobb i butikken i snøværet! Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 6. håper du hadde en flott lørdag...og nyt søndagen Elin :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)