fredag 15. mars 2013

Så lite som skal til...


Hei og god fredag.

Jeg har tatt en litt ufrivillig tidlig start på helgen. Her har forkjølelse, feber og hodeverk herjet hele uken og nå var det min tur.
Men heldigvis så er det helg og det er utrolig hva et par paracet, en stor kopp pukka te og et nytt interiørblad gjør med stemningen.
Ute minner det om jul mens inne minner det om sommer. I går fant jeg frem litt rosa detaljer til loftet. Ikke så mye men akkurat nok til å få den herlige lyse sommerfølelsen. Det holder med en herlig boks fra Green gate, et putetrekk og en vakker sommerutgave av Lev landlig.Det er utrolig hvor lite som skal til. Et putetrekk med roser og vips så har hele rommet endret karakter.

Her blir det å holde seg tørr og varm på bena. Min mormor sa nemlig alltid at den beste medisin mot forkjølelse var å holde seg tørr og varm på bena. Jeg har ikke gjort annet enn  å være tørr og varm på bena i hele dag så jeg håper at jeg er frisk som en fisk i morgen.


Jeg ønsker alle som er innom en fin fredag og ei fantastisk helg 
og husk å holde dere tørre og varme på bena :O)4 kommentarer:

 1. Så fint putetrekk:) God bedring til deg, og god helg:)
  Klemmer fra Myrullpiken<3

  SvarSlett
 2. God bedring! jepp, det skal heldigvis ikke så mye til; noen små ting kan forandre et rom. Her daler snøen ned og det var vel ikke akkurat det været jeg var klar for nå....

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 3. One of several evident brazilian hair staying that they can call for a lesser amount of preservation which enable it to always be quickly taken off while then when essential. There exists yet another means for fixing your weaves and that is pretty everlasting brazilian hair uk employs substances pertaining to generating provides relating to the weave plus your pure curly hair. Your weave bonded by simply using this method may be donned pertaining to a few months.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)