mandag 4. mars 2013

Terrassen i Mars


Jeg synes det er befriende deilig når man kan slå opp dørene til terrassen, dra med seg puter, pledd, interiør og kryssordblader, sette på radioen å bare sitte å nyte den skarpe vårluften.

Benken som tidligere har stått sånn litt over alt, har blitt flyttet ut på terrassen. Grunnen er at vi skal om litt skal lege fliser på gulvet i gangen og etterpå skal det inn en hvit kommode med mange praktiske skuffer. Benken kommer til å gjøre seg godt som terrassebenk under stuevinduene.
Den blir flott som utstillingsplass for vakre ting og den blir fin til å bare sitte på mens man nyter  utsikten 


I disse dager selges påskeliljene billig. Et par tiere for hver og hvis man har dem utendørs, holder de seg lenge. Kassen er kjøpt på Living og kan brukes både uten og innendørs. Perfekt for meg som liker å flytte rundt på ting.


Utsikten ja....Jeg synes at vi har verdens fineste utsikt. Visst kan det blåse men det er koselig det også. Sitte innendørs å høre på vinden. Men på de dagene det ikke blåser er synet er magisk. Litt overskygget ble magien av alle trærne som fikk vokse fritt her i flere år og i fjor kunne vi ikke se skogen for bare trær....
Men nå er det andre tider....
Nå i vår  har kommunen hogget ned hele skogen   Selv om det skal bygges ny flott kommunal barnehage her, har iallfall jeg fått den magiske utsikten tilbake igjen. Så får jeg heller leve en periode med  anleggstrafikken og støyen. 
Jeg ønsker alle som er inne en flott ny uke 


10 kommentarer:

 1. Herlighet. Her fins det jo ikke en eneste snøflekk.
  Nydelig utsikt hos deg.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. What a beautiful view you have! Have a lovely day.

  Sophia x

  SvarSlett
 3. JA det er en herlig utsikt hos deg.
  Flott når en kan sitte å se utover et vann. Kan jo bli koselig å ha barnehage som nabo også. Du har en herlig sitteplass ute på terrassen.
  Koselig med en benk der.
  Her kan jeg nok ikke sette påskeliljer ut enda. Er nok mange for mange kuldegrader om natta til det. Og jeg glemmer å ta de inn. Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 4. Så vårfullt og fint. Ha en strålende kveld:)

  SvarSlett
 5. Superkoselig benk med fin pynt - koselig tid vi går inn i nå, kunne begynne å pynte litt mer ute igjen blir så kooos!

  Herlig utsikt du har, missunner deg den, her er det bare huser og se, men kan se havet om jeg står på tå på bade.. hehehe.

  Ha en fin uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 6. Fantastisk utsikt du har! Første gang jeg er innom, mye fint her ser jeg, legger meg til ;-)

  SvarSlett
 7. så deilige vårbilder....nå fikk jammen meg jeg iogså lyst og dra ned og handle inn litt påskeliljer...de er så fiiiine :)))

  SvarSlett
 8. Hei, Enig med deg, mars er tid for å krype ut på terrassen og pynte litt med påskeliljer og nyte en stor kopp te! Koselig stemning hos deg! klem Siv:-)

  SvarSlett
 9. Åh vilka härliga bilder!
  Nu måste jag åka och köpa blommor :)

  äntligen är det vår!

  Kram

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)