søndag 3. mars 2013

Stuen etter opp pussingHei og god søndag!

Det blir en fin søndag. Sol, tørr asfalt og skikkelig påskestemning. På denne tiden  i fjor gikk jeg å grugledet meg til påsken. Vi skulle for første gang tilbringe påsken borte fra Norge og når jeg  er hjemmekjær og i utgangspunktet og liker påsken slik den alltid har vært, så fikk jeg aldri ordentlige påskestemningen. Uken i Roma var helt topp. For en opplevelse. 
 Dette året blir vi hjemme i påsken og jeg begynner å glede meg stort til det. Jeg liker disse stille dagene som man har tid til å kose seg sammen med familien, slappe av med en god bok, lage god mat, putle litt i hagen, eller ta seg en tur på ski.

Jeg skal bruke denne søndagen til å få ryddet oppe på loftet ( vi har bodd der den siste uken),vinduer skal settes på vidt gap, sengetøy luftes og etterpå skal jeg kose meg ute i sola med en kopp kakao.En ting jeg bestemte meg for tidlig var at når vi en gang la nytt gulv og åpnet opp mellom stuen og kjøkkenet, så skulle sofaen stå under vinduene i stuedelen. Nå står den under vinduene og man skulle ikke trodd den ikke hadde gjort annet. Stuen virker større og og jeg liker at det er "luft" mellom møblene. 

Ledninger henger enda å slenger, lysekronen over salongbordet skal flyttes men ikke i dag. Det er flere slike småting som enda gjenstår. Men  I dag blir det å prioritere andre deler av huset... og sola :O)


Takk for fine kommentarer, mail og sms. Dere er herlige 


Jeg ønsker alle som er innom en fin vårlig søndag.


11 kommentarer:

 1. Sofaen passet veldig godt under vinduene! :) Bloggen din er veldig fin, jeg legger meg til som følger og ønsker deg en fin dag videre :)

  SvarSlett
 2. Så flott gulvet og stuen ble.
  Fint som alltid hos deg.;) KOs deg med sola og vår i lufta.Her hos oss var det tilnærmet storm siste døgn og snøvær idag.Usj,,,ser fram mot vår .

  En fin søndag til deg,
  klem Tina;)

  SvarSlett
 3. Så fint det er blitt! Liker det nye gulvet ditt veldig!

  Ønsker deg en herlig søndag!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 4. Ja dette ble flott.
  Ha en herlig søndag :)

  SvarSlett
 5. Så flott det blir hos dere, Elin!! Nydelig gulv dere har valgt også. Det må føles deilig med den åpne løsningen:) Ha en herlig søndag og kos deg! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Nydelig, nyt søndag:)

  -Jeanette-

  SvarSlett
 7. Så flott det blir hos dere, Elin!! Nydelig gulv dere har valgt også. Det må føles deilig med den åpne løsningen:) Ha en herlig søndag og kos deg! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 8. Pięknie u Ciebie:-)
  Pozdrawiam cieplutko.

  SvarSlett
 9. nydelig nydelig stue, elsket bildene :) God søndag til deg.

  SvarSlett
 10. Kjempefint med sofaen under vinduet :) Og flott gulv!!
  Ha en fin uke
  klem Tove

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)