torsdag 14. mars 2013

Selv plukk av stemorsblomster


God morgen og god torsdag!
Jeg har de to siste dagene vært på skolebesøk med elever som om et års tid skal søke seg inn på videregående skoler. En flott og spennende opplevelse både for meg som miljøarbeider og for elevene.

I går var vi på en av skolene som tilbyr landbruk, naturbruk, studiespesialisering og topp idrett med hest som noen av linjene.
Jeg gikk i drivhus der det ble dyret sherry tomater som bokstavelig talt fløy rett ned i magen, jeg var hos kaniner, hester, kyr, griser og jeg var innom drivhuset som huset sommerens blomster.
Det var på kvadratmeter med kvadratmeter med skjønne stemorsblomster i  de deiligste farger og da det var på tide å vende nesa hjem igjen fikk alle med seg hver sin pose med selvplukka stemorsblomster hjem.

Det er for kalt for å sette stemorsblomstene utendørs så de får stå i gangen til pynt, så lenge. Gangen ble ferdig i går og kvelden ble brukt til å sette på plass møbler, henge opp bilder, pynte og stæsje. Altså den kjekkeste delen av en opp pussing.  Nå venter jeg på dagslyset slik jeg kan ta bilder for å vise dere lesere resultatet.


Jeg ønsker alle som titter innom en god torsdag 

2 kommentarer:

 1. Var du på Øksnevad?
  Så flott å kunne plukke med seg stemorsblomster. De pynter fint opp.
  Her er det nok litt for kaldt for noe som helst ute. I dag tidlig var det -19. Men må ha litt på trappa til påske. Får se om jeg klarer huske å ta det inn på kvelden.
  Nå skal jeg skrive ned muffinsoppskrifta di og bake noen å ta med på bruktmarkedet.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Ser du har vært på Øksnevad.. ;-)
  Stemorsblomster er koselig det!
  Jeg tror jeg har mer lyst på tusenfryd, sånn etter hvert... :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)