torsdag 14. mars 2013

Ferdig med opp pussingen :0D
Gangen er ferdig og det er nesten litt merkelig at det ikke er noen lister som skal spikres, ingenting skal fuges, fliser som skal kuttes osv. Det eneste som  gjenstår nå er bare opprydning etter opp pussingen.
Kvelden skal brukes til det og jeg må innrømme det at det skal bli herlig å få orden på hele huset igjen etter noen hektiske uker med opp pussing.

Den gamle skodden som jeg malte tidligere i februar er skjul for telefonledninger, Internett kabler, rutere og diverse ledninger. Så sånn sett så har skodden en viktig funksjon. Skjenken som har stått på soverommet har blitt flyttet ned og etter min mening passet den veldig bra i gangen.


Må flire litt for jeg introen i dag er at alle lister er kommet på plass og det ikke noe mer som trengs å gjøres.....vel i dag tidlig når dette bildet ble tatt var det ikke slik. Bare se under ovnen. hi hi 


Ny dørmatte ble kjøpt i går på interiørbutikken FEEL.  Slike dørmatte i kokos er en fin  detalj men holder seg sjelden fin lenge. Da er det bra at de ikke koster mer enn 149,- 


Som dere ser på bildene i dag har vi hatt nydelig vær. Vi har hatt nydelig vær i flere uker nå men det er kaldt og jeg kjenner at jeg begynner å bli utålmodig av å vente på pluss gradene. Jeg lenger etter dager der jakken blir overflødig og vårtegn blir synlige. Men det er visst bare å smøre seg med tålmodighet for her har det blitt meldt kaldt vær enda en stund.

I kveld, etter jeg har fått ryddet opp i verktøy og rester etter opp pussingen skal jeg sette meg ned å bla i inspirerende hagebøker og drømme om sommeren.

Ha en super fredag folkens!


10 kommentarer:

 1. Sååå utrolig fint ;) Her er det trappeprosjekt før soverom og kjøkken skal få en makeover - det er jobb men gud så gøy når det er klart ;) KOS kveld lille venn ,)
  Klem anki

  SvarSlett
 2. Gratulerer, Elin! Resultatet ble utrolig lekkert!! Deilig å tenke på at nå er dere ferdige:)Smart med døren i hjørnet..fin farge!

  Ha en flott kveld og en riktig god helg! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Fantastisk fint du har fått det! Veldig kjekt å sjå :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott! Kjempefint! Så flink du har vært! Slitsomt når man holder på med oppussing, men veeeeldig gøy når det er ferdig - spesielt når det blir så fint som hos deg ;-)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 5. For en smart måte å skjule ledninger på! *Notere bak øret* Det ble skikkelig fint :) Ønsker deg en finfin dag!

  SvarSlett
 6. Jeg trodde faktisk kokosmatter holdt seg fine en stund, men oppdaget fort at det ikke var tilfellet da jeg kjøpte en selv...Var heldigvis ikke så dyr den jeg kjøpte heller. Fint så lenge det varer da...

  SvarSlett
 7. Se der ja, så flott atte!!! :-)
  Gratulerer med både opp-pussing og omtale i nyeste utgave av Lev Landlig! ;-)
  Kos deg, riktig god helg!

  SvarSlett
 8. Hei, Gratulerer - nydelig! klem Siv:-)

  SvarSlett
 9. Flott gang! Litt magisk følelse å være ferdig med et prosjekt :) Kul detalj for å få skjult ledninger og dingser!
  Nyt følelsen av ny gang og en flott helg :)
  Ingrid

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)