mandag 11. mars 2013

Pynter til vår ute ♥


Ettermiddagen har jeg brukt ute i solskinnet. Jo da kaldt er det, men det er bare å kle seg godt så fryser man ikke. Jeg har pyntet inngangspartiet med påskeliljer.
Denne tiden av året stoppes ikke min iver etter å lage vår stemning av noen skarve kuldegrader.


Hadde ikke gradestokken vist - 5 så hadde jeg hentet skurekost og såpevann, for å få vasket hagemøblene. Jeg ser virkelig frem til å kunne sitte ute å spise middag eller tilbringe sene sommerkvelder her sammen med venner. Terrassen blir liksom en forlengelse av stuen om sommeren og det sjelden jeg sitter innendørs kveldstid på godværsdager.


Guri så flott vi har det nå om dagen, selv om det plutselig ble veldig kalt igjen. Det er tross alt kun Mars. Jeg får smøre meg med tålmodighet og bruke tiden til å gjøre det fint utendørs mens jeg venter på plussgradene.


Gangen er snart ferdig. Flisene er ferdiglagt og i morgen skal gulvet fuges etterfulgt av av et stoff som gjør at granitten ikke trekker til seg skitt. ( tror det var impregnering  fliselegger- mannen min, snakket om)  Hadde det ikke vært for at vi har " gangbro" fra stuen, til toalettet og videre til trappen opp så skulle dere fått sett hele gulvet men jeg synes ikke at forskalings- lemmer gjør seg så himla godt på bilder.  Men så fort det er ferdig kommer det bilder av gangen.

Jeg ønsker alle som titter innom en 
vakker kveld og en fin morgen dag 


6 kommentarer:

 1. Vroooom fra Flekkefjord :-)))) GLISER :-))) Harley i farta snart :-)))

  SvarSlett
 2. nå fikk jeg lyst å sette frem utmøblene, men der dem skal stå, har vi plassert drivhuset ....inntil snøen går og jeg får plassert det........ser ut som om det tar laaaaang tid!

  klem tone

  SvarSlett
 3. nå fikk jeg lyst å sette frem utmøblene, men der dem skal stå, har vi plassert drivhuset ....inntil snøen går og jeg får plassert det........ser ut som om det tar laaaaang tid!

  klem tone

  SvarSlett
 4. Ååå jammen er det herlig å pynte litt ute å glede seg over våren :)
  Jeg ventet til minus gradene har gitt seg...men gleder meg veldig!
  Den beste årstiden er rett rundt hjørnet ;)
  Ha en herlig kveld!!
  Klem Mirjam

  SvarSlett

 5. Du er jammen god Elin. å jobbe ute i denne kulden. brrr.
  så fint det ble og ikke rart du gleder deg til å sitte ute, med den flotte utsikten du har.
  klem Nita

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)